Nova generacija kuhinjskih aparata

Nova premium linija kuhinjskih aparata Samsung Chef Collection, kao i novi revolucionarni robotski usisivač Samsung Powerbot VR9000, uređaj za automatizovano čišćenje bez ručnog upravljanja sa velikom usisnom snagom, predstavljeni su na sajmu IFA.

02 Samsung_Powerbot_VR9000

Samsung Chef Collection ove godine premijerno se predstavlja u Evropi, donoseći liniju premium kuhinjskih aparata koji su razvijeni u saradnji sa inicijativom Samsung Club des Chefs. Ova jedinstvena globalna kulinarska inicijativa, pokrenuta prošle godine, okuplja svetski poznate kuvare kako bi sa Samsungom sarađivali u stvaranju nove kulinarske kulture.

„Naši kuhinjski aparati uvek pružaju dodatnu vrednost korisnicima. Cilj nam je da korisnici budu zadovoljniji u svakodnevnom životu i da pri tome ostanu zdravi i uživaju u malim životnim radostima“, rekao je BK Yoon, predsednik odeljenja potrošačke elektronike kompanije Samsung Electronics.

Nova pećnica sa tehnologijom Gourmet Vapour koristi paru poboljšavajući ukus i teksturu hrane posebno kod pečenja ili prženja, a Samsung je osmislio i indukcijsku ploču s kreativnom tehnologijom Virtual Safety Flame. Tu je i mašina za pranje sudova iz Chef Collection čiji linearni mehanizam tehnologije WaterWall kreće se po dnu mašine i pruža stalan visoki pritisak vode, sa vertikalnim mlazevima vode dok tradicionalni sistemi za pranje sudova imaju kružne produžetke za prskanje koji ne dopiru do svih delova.

Pročitajte i:  Samsung: Ukradeni TV uređaji se gase na daljinu

Robotski usisivač Powerbot VR9000 poseduje superiornu usisnu snagu koja je 60 puta jača u poređenju sa standardnim uređajima za čišćenje, zahvaljujući Samsungovoj tehnologiji Digital Inverter. Takođe, povećana četka zahvata veću površinu i omogućava bolje čišćenje, dok tehnologija CycloneForce sprečava začepljenje filtera.

Jedinstvena funkcija robotskog usisavača Powerbot VR9000 je tzv. Point Cleaning, koja korisnicima omogućava efikasnije čišćenje. Kada korisnik daljinskim upravljačem označi određeno područje, robotski usisivač će slediti svetlo i očistiti označeno područje. Zahvaljujući funkciji Point Cleaning, korisnici više neće morati da ručno pomeraju uređaj dok je u pokretu, što osigurava lakše čišćenje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,