Laptop leto 2022

Nova HP rešenja za optimizaciju informacija

KompanijaHP predstavila je nova i unapređena rešenja za optimizaciju informacija.

PCPress.rs ImageNova Autonomy i HP Vertica rešenja, navodi se u saopštenju, omogućavaju maksimizaciju prihoda od informacija koje se nalaze u bazama podataka, ali i fotografijama, video-snimcima, e-mail prepisci, tekstovima i kolekcijama podataka koje su prikupile mašine i senzori.

“Tokom narednih nekoliko godina, prihodi od informacija će postati jedno od najvažnijih merila uspeha organizacije, a HP će nastaviti da investira u razvijanje rešenja i usluge koje će našim korisnicima omogućiti da ostvare prihode na osnovu obimnih, raznovrsnih i nepredvidivih informacija”, rekao je George Kadifa, izvršni potpredsednik, Software, HP.

HP je proširio svoju HP AppSystems ponudu da bi mogućnost konvergentne infrastrukture proširio Apache Hadoop, HP Vertica Analytics Platform i Autonomy eDiscovery okruženjima.

Autonomy Legal Performance Suite predstavlja sveobuhvatnu cloud platformu koja organizacijama omogućava da pojednostave upravljanje svim oblicima informacija, a platformu pokreće Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL) .

HP Vertica Analytics Platform 6.1 je nova generacija analitičke platforme koja je napravljena radi optimizacije velikih količina podataka. Ona omogućava organizacijama da optimizuju i iskoriste podatke primenom analitičkih paketa, unapređenjem performansi, naprednom integracijom sa Hadoop platformom i pojednostavljenim pokretanjem Amazon EC2 clouda — i sve to velikom brzinom i u izuzetno velikom obimu.

Pročitajte i:  HP kupuje Poly, nekadašnji Plantronics

 

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: , ,