Nova Kaspersky platforma za poslovne korisnike

Kompanija Kaspersky Lab predstavila je u Beogradu svoju novu platformu namenjenu poslovnim korisnicima – Kaspersky Endpoint Security.

Photo: Kaspersky
Photo: Kaspersky

Tržište primorava kompanije da primenjuju najnovije tehnologije, rečeno je na današnjoj konferenciji, a to ih čini naročito izloženim rizicima.

Radi se o bezbednosnoj platformi koja, prema navodima iz kompanije, predstavlja kombinaciju duboke zaštite, efikasnosti i fleksibilnosti. Rešenje je dostupno u okviru više različitih paketa, prilagođenih obimu poslovanja.

Iz kompanije Kaspersky Lab naglašeno je i da njihove proizvode koristi oko 250.000 kompanija širom sveta, te da je rangirana kao jedan od četiri najveća proizvođača endpoint security platformi.

Što se planova za 2013. godinu tiče, Kaspersky očekuje dalji rast u B2B segmentu.
Regionalni direktor ove kompanije za region jugoistočne Evrope, Dragan Martinovič, rekao je da sve više preduzeća shvata tnačaj koji ima oprema sa najnovijim bezbednosnim tehnologijama.

Među pretnjama na koje u budućnosti treba obratiti pažnju su napadi na cloud rešenja.

Što se domaćeg tržišta tiče, iz kompanije Kaspersky je saopšteno da je u toku 2012. godine registrovano 3,2 miliona malver napada. Globalno, pojavi se 200.000 novih pretnji svakog dana.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kasperski obezbedio novi servis za detalje o malverima "na upit"
SBB

Tagovi: