BIZIT Seminar

Nova korisna WhatsApp funkcija

Oni koji WhatsApp koriste na više različitih uređaja sada to mogu da čine bez problema. Nova funkcija omogućava da se isti nalog otvara na više telefona, što sve do skoro nije bilo moguće.

PCPress.rs Image

Prema poslednjim izveštajima WhatsApp bi uskoro trebalo da dobije funkciju po imenu “companion mode“, koja će omogućavati da se isti nalog koristi na do četiri telefona. Verovatno nema mnogo onih koji istovremeno koriste baš toliko uređaja, ali broj onih koji imaju poslovni i privatni telefon nije mali. Funkcija je trenutno dostupna samo u najnovijoj WhatsApp beta verziji, što znači da je testira tek nekoliko korisnika.

PCPress.rs Image

Kada bude stigla do svih, podešavanje neće biti problem, budući da je jednostavno – dovoljno je da se WhatsApp instalira na novi telefon, da se otvori meni (tri vertikalne tačke u gornjem desno uglu) i izabere “companion mode”, te da se s drugim telefonom poveže preko QR koda. Funkcija je već stigla na tablete, a uskoro će u noj uživati i svi oni koji aplikaciju najčešće koriste preko telefona.

Pročitajte i:  WhatsApp će uskoro omogućiti korisnicima da izaberu kada ističu grupni razgovori

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,