Nova Logitech portabl tastatura

Kompanija Logitech je predstavila Logitech Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu koja je namenjena korišćenju na mobilnim uređajima s Android i Windows platformama.

Custom_format_Dwell AW_enviro 1 copy

 

Logitech Keys-To-Go je samostojeća bluetooth tastatura koja se može koristiti bilo kada i bilo gde na mobilnim uređajima, a tastatura nalik ovoj već postoji za iOS uređaje.

“Nakon što smo predstavili Logitech Keys-To-Go tastaturu za iPad uređaje vrlo brzo je postala omiljena tastatura među našim korisnicima”, izjavila je Michele Hermann, potpredsednica odeljenja za mobilnost u Logitechu.

“Oduševljeni smo što iskustvo kucanja i prenosivosti možemo predstaviti i za Android i Windows uređaje kao što su tableti, phableti ili pametni telefoni. Logitech Keys-To-Go tastaturu uvek možete poneti sa sobom jer ima lagan i elegantan dizajn, a omogućiće vam izvanredan osećaj kucanja kakav inače pružaju sve Logitech tastature. Ovu tastaturu možete smatrati savršenim partnerom za sve vaše uređaje.”

Logitech Keys-To-Go ima vodonepropusnu FabricSkin presvlaku kojom se tastatura štiti od prljanja i prašenja, pa se jednostavno održava. Tastatura će tako dugo trajati u svim situacijama, nevezano za to koristite li je u zatvorenim ili na otvorenim prostorima. Samostojeće postolje se pričvrsti na tastaturu i time se osigurava uspravan položaj pametnih telefona prilikom kucanja na tastaturi.

Pročitajte i:  Bilo kuda, kancelarija svuda

Tastatura je dostupna za uređaje koji imaju Android 4.1. i više ili Windows 7 i više platforme. Očekuje se širom Evrope u aprilu 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra. Za više informacija, molimo posetite www.logitech.com.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,