ASUS Zenbook

Nova nagrada za Philipsov monitor

Prvi Philipsov dva-u-jedan monitor dobio je 2014 Computex IRI Gold Award za izuzetnu tehnološku inovaciju. Philips dva-u-jedan monitor oznake 19DP6QJNS kombinuje dva 19-inčna (48,3 cm) monitora omogućavajući gotovo neprimetni 38-inčni (96,52 cm) ekran s ukupnom dijagonalom od 32 inča kako bi se povećala produktivnost i bolja perspektiva gledanja.

Uz minimalističku granicu okvira od 3,5 mm i panoramskim IPS monitorom, slike živopisnih boja jednakog su kvaliteta bez obzira na ugao gledanja.

19DP6QJNS_1

Uz postolje dizajnirano kako bi se uštedelo na prostoru i doprinelo udobnosti korišćenja, oba ekrana omogućavaju nagib prema napred i nazad do 22,5 stepena kako bi se prilagodili željenim uglovima gledanja.

Elegantni Philipsov dva-u-jedan monitor pruža višestruke mogućnosti povezivanja uključujući jedan DisplayPort i VGA ulaz na prvom monitoru i drugi VGA ulaz s MHL-omogućenim HDMI ulazom na drugom monitoru uz dva USB ulaza koji se nalaze na svakom monitoru. S obzirom da ovaj monitor poseduje i MHL tehnologiju, svi korisnici mogu “oživeti” svoje mobilne uređaje na velikom ekranu gledajući sadržaj direktno s kompatibilnih pametnih telefona ili tableta i istovremeno ih puniti na Philipsov monitor.

Pročitajte i:  Philips Hue osvetljenje sada može da se sinhronizuje sa Spotify muzikom

19DP6QJNS_2

Tako je Philipsov dva-u-jedan monitor optimalan uređaj za bilo koje okruženje budući da proširuje radni prostor i pruža više mogućnosti za pregledavanje dokumenata čime doprinosi većoj produktivnosti. Uzimajući u obzir da priključeni ekrani omogućavaju više prostora za stvaranje i korišćenje višestrukih alata u dizajnu, idealan je uređaj za dizajnere koji rade s 3D grafikom ili zahtevaju izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rešenja. Takođe ljubitelji kompjuterskih igara mogu “uroniti” u akciju uz pomoć uporednog dvostrukog ekrana koji pogoduje nadmetanjima s dva igrača.

Philipsov 19-inčni dva-u-jedan monitor trenutno nije dostupan u Evropi.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,