TrendMicro

Nova serija gejming nameštaja

Logitech i Herman Miller, proizvođač Aeron kancelarijskih stolica, ujedinili su se kako bi napravili nešto sasvim novo – potpuno prilagodljivu stolicu namenjenu igračima. Jedino što se mnogima neće svideti je što Embody Gaming Chair, kako je naziv ove stolice, košta koliko i dobar gaming računar.

PCPress.rs Image

To je znatno skuplje od ostalih gejming stolica koje se nalaze na tržištu, a koje su po pravilu skuplje od standardnih kancelarijskih stolica. Međutim, već i standardne Herman Miller stolice nisu jeftine, a ova je „nabudžena do vrha“.

Stolica koja se može kalibrisati

Embody Gaming Chair je prvi proizvod kompanije namenjen ovoj ciljnoj grupi. Kako nemaju previše iskustva sa navikama gejmera, obratili su se Logitech-u kako bi naučili kako e-sport igrači sede dok igraju omiljene igre. Rezultat je rešenje nadograđeno na njihovu standardnu Embody liniju proizvoda.

Stolica ima sedam pozicija koje mogu da se kalibrišu, kako bi se telo postavilo u pravi položaj. Tu su mogućnost podešavanja naslona, prirodni mehanizam za ljuljanje, specijalna pena koja ne zagreva zadnjicu… Ugrađena je i tehnologija koju kompanija naziva „Dynamic Pixel Circulation“, koja pomaže da se po stolici pravilno rasporedi težina tela tokom sedenja.

Pročitajte i:  Gizmodrom: Gadžeti za povratak u školu

Pored stolice, Herman Miller i Logitec predstavili su i familiju stolova za igrače, kao i Ollin Gaming Monitor Arm – nosač za monitor koji dozvoljava podešavanje optimalne visine i ugla monitora.

Astronomske cene

Cena Embody Gaming Chair stolice je 1.495 dolara, a Motia Gaming Desk-a 1.295 dolara. Za nosač za monitor neophodno je dodati još 295 dolara. Ako imate dovoljno novca, već od danas možete da poručite ove proizvode.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,