Nova Stadia ekskluziva: PixelJunk Raiders

Iako Google Stadia više nema svoje vlastite studije za razvoj igara, i dalje će izdavati ekskluzivne igre. Sledeća koja dolazi na platformu je PixelJunk Raiders kompanije K-Games.

stadia

Ekskluziva kao pokušaj privlačenja novih korisnika

Ekskluziva PixelJunk je akciono-avanturistička igra. Igraćete kao plaćenik čiji je cilj spasiti planetu Tantal od vanzemaljskih sila. Moraćete da potražite oružje i resurse. PixelJunk Raiders je neverovatan, pa će izgledati drugačije svaki put kada igrate. Odlikuje se proceduralno generisanim okruženjima ispunjenim naseljima, podzemnim kantinama, kanjonima i monolitnim hramovima i svet će se razvijati dok ga budete istraživali. K-Games je bio inspirisan britanskim naučno-fantastičnim stripovima iz 1970-ih tokom izgradnje ove igre.

Igra podržava Stadijinu funkciju State Share, koja omogućava asinhrono igranje više igrača. Vaša deljena stanja igra će uključivati kupole, zamke i uređaje koje ste postavili, tako da drugi igrači mogu istraživati svet tačno onako kako ste ga vi ostavili. PixelJunk Raiders stiže na Stadiu 1. marta i koštaće 20 dolara. Pretplatnici Stadia Pro mogu ovu igru preuzeti besplatno.

Pročitajte i:  Google Stadia na TV-u će vaš telefon pretvoriti u gamepad

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: