Nova Superzoom funkcija stize na Instagram

Pre jedne decenije, snimak od pet sekundi psa postao je viralan. Snimak Dramatic chipmunk, koji je pogrešno nazvan, oduševio je internet, a dramatični zumovi su se od tada pojavljivali u popularnoj kulturi. I dok ste već dugo bili u mogućnosti da ga napravite korišćenjem funkcije ručnog zumiranja kamere za pametne telefone, Instagram ima novi alat koji će to automatski uraditi za vas.

PCPress.rs Image

Superzoom, koji se juče pojavio na Androidu i iOS-u, omogućava vam da napravite zumiranje u stilu Dramatic chipmunk sa jednim dodirom. Označite alat u kameri stories, izaberite kameru sa prednje ili zadnje strane, a zatim dodirnite dugme. Ako dodirnete jednom, kreirate Superzoom od 3 sekunde, a možete da dodirnete i zadržite da biste kreirali duži. Oba Superzoom-a uključuju dramatičnu muziku za povećanje efekta.

Kratki video snimak ovog tipa se pokazao kao žila kucavica u odeljki za Strory. Boomerang ima naročitu ulogu u pričama Instagrama, mali snimci koji se ponavljaju donose nagoveštaj kretanja onome što bi u suprotnom mogle biti fotografije. U tom smislu Superzoom doživljavamo kao bliskog rođaka Boomerang-a.

Pročitajte i:  Instagram uvodi novi sistem zaštite korisnika od nepristojinih poruka

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,