Zebra

Nova Superzoom funkcija stize na Instagram

Pre jedne decenije, snimak od pet sekundi psa postao je viralan. Snimak Dramatic chipmunk, koji je pogrešno nazvan, oduševio je internet, a dramatični zumovi su se od tada pojavljivali u popularnoj kulturi. I dok ste već dugo bili u mogućnosti da ga napravite korišćenjem funkcije ručnog zumiranja kamere za pametne telefone, Instagram ima novi alat koji će to automatski uraditi za vas.

Superzoom, koji se juče pojavio na Androidu i iOS-u, omogućava vam da napravite zumiranje u stilu Dramatic chipmunk sa jednim dodirom. Označite alat u kameri stories, izaberite kameru sa prednje ili zadnje strane, a zatim dodirnite dugme. Ako dodirnete jednom, kreirate Superzoom od 3 sekunde, a možete da dodirnete i zadržite da biste kreirali duži. Oba Superzoom-a uključuju dramatičnu muziku za povećanje efekta.

Kratki video snimak ovog tipa se pokazao kao žila kucavica u odeljki za Strory. Boomerang ima naročitu ulogu u pričama Instagrama, mali snimci koji se ponavljaju donose nagoveštaj kretanja onome što bi u suprotnom mogle biti fotografije. U tom smislu Superzoom doživljavamo kao bliskog rođaka Boomerang-a.

Pročitajte i:  Instagram dobija Lite verziju u 170 zemalja

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,