BIZIT 2022

Nova unapređenja Telenor mreže u Beogradu

Telenor je pustio u rad 35 novih baznih stanica u Beogradu, čija će izgradnja doprineti boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala, kažu iz ove kompanije.

Telenor_horizontalni

Tako će oni koji žive na Petlovom i Labudovom brdu, Belim vodama, kao i u Žarkovu  i naselju Cerak vinogradi od sada imati bolji signal. Naprednija mreža očekuje i stanovnike Rakovice i južnog dela Resnika, zatim Miljakovca i Mirijeva, ali i one koji se nalaze u centru Kaluđerice, Malom Mokrom Lugu, u ulici Vojvode Stepe, na Bežanijskoj kosi i u Višnjičkoj banji, posebno u okolini groblja Lešće. Korisnici koji žive u novobeogradskim blokovima 11a, 70 i 26, kao i u okolini novog mosta primetiće poboljšanje u mreži, kao i svi u centru Zemun polja, na jugoistoku Batajnice, u industrijskoj zoni na Batajničkom putu i u okolini pijace Kvantaš. Zapadni deo Koteža i južni deo Borče, severni deo Leštana, takođe mogu primetiti poboljšanje.

Kada je u pitanju centar grada, bolji signal očekuje sve korisnike Telenora u Studentskom gradu, na Lekinom brdu i Crvenom krstu, u Knez Mihailovoj ulici i na Trgu Republike, u Savamali i okolini Brankovog mosta.

Ljubitelji sporta moći će da uživaju u unapređenoj mreži na teritoriji stadiona FK Partizan i hale Pionir.

Pročitajte i:  Ubiquiti UniFi – svet za sebe

Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,