ePlaneta

Nova unapređenja za Microsoft Outlook

Nakon što je Google redizajnirao svoj Gmail, red je i na Microsoft da isto učini sa svojim Outlook-om.

PCPress.rs Image

Tako će, pre svega, Outlook Calendar dobiti ažuriranje u obliku podsetnika za plaćanje računa, pa će Outlook automatski skenirati mejl korisnika, a u potrazi za računima, te će na osnovu pronađenih računa kreirati podsetnik koji će se oglasiti nešto pre roka za plaćanje.

Outlook za Windows će nuditi sugestije za sale za sastanke, a na osnovu onih koje je korisnik prethodno koristio, dok će Outlook za Windows na osnovu lokacije korisnika, te adrese koju ovaj unese kao sledeću lokaciju na koju želi da ode, analizirati podatke o saobraćaju, te ga obavestiti kada je najbolje vreme da krene. Microsoft će dodati i sigurnosnu opciju za Outlook za Windows i Outlook za web, a koja će sprečavati prosleđivanje podataka iz kalendara.

PCPress.rs Image

Outlook će podržavati i više vremenskih zona, pa će Outlook Mail za Android i iOS dobiti proxy podršku za konektovanje na servere i dobijanje mejlova. Očekuju se i dodatna poboljšanja za Android i iOS verziju Outlook-a, a to uključuje i sinhronizovanje foldera sa draft-ovima, Office Lens, obeležavanje važnih kontakata, te mnoga druga. Nove funkcije će omogućavati i blokiranje eksternih sadržaja u mejlovima, poput fotografija, a biće omogućeno i brzo odgovaranje na mejlove u specijalnom polju koje će se pojavljivati u dnu ekrana.

Pročitajte i:  Google Messages širi dostupnost Gemini chatbota

Izvor: Softpedia

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,