Nove Genius linije

Nove linije Genius hibridnih periferija biće predstavljena na na sajmu COMPUTEX Taipei 2013 od 4. do 8. juna 2013 u Taipeiju na Tajvanu.

GILA-16

Genius je cenjen po svom inovativnom kombinovanju funkcija više periferija u jedan elegantan proizvod. Najnovije inovacije uključuju seriju Ring: Ring Presenter, Ring Mouse 2 i Ring Pointer, koji objedinjuju funkcionalnost miša i uređaja za prezentacije u obliku prstena.

Nastavljajući sa ovim trendom, Genius će predstaviti nove linije hibridnih periferija uključujući:

  • Energy Mouse, bežični miš sa ugrađenom litijum-polimerskom baterijom od 2.400 mAh koja omogućava korisnicima da pune svoje mobilne uređaje
  • Speaker Mouse, miš koji je istovremeno i 2.1 zvučni sistem koji pruža odličan zvuk na računaru ili mobilnom uređaju
  • Cam Mouse, miš koji postaje kamera sa funkcijom skeniranja QR koda, automatskim uploadom i dodatnim mogućnostima
  • Traveler D6600, bežični miš koji omogućava kontrolisanje dva različita računara i prebacivanje između njih pritiskom na dugme
  • Transbar, prenosni Bluetooth 2.1 zvučnik koji se pretvara u stalak za tablete

Dva nova dodatka nagrađivanoj seriji GX Gaming

Miš GX Gaming Gila, dobitnik nagrade 2013 CES Innovations Award je u isto vreme i dobitnik upravo objavljene nagrade 2013 COMPUTEX Best Choice Award koja će takođe biti predstavljen na sajmu, zajedno sa ostatkom GX Gaming ponude. Genius će predstaviti i dva noviteta u seriji GX Gaming: tastatura Manticore, dobitnik nagrade 2013 COMPUTEX d&i Award kao i Zabius, moćan igrački headset kompatibilan s PC-om, Macom, PS3-om i Xboxom 360.

Genius će predstaviti i celokupnu liniju proizvoda uključujući dodatke za smartfone, tablete i PC računare, neke od najlakših Bluetooth tastatura za Android i Appleove uređaje, profesionalne grafičke tablete, audio uređaje poput zvučnika za iPad ili iPhone, digitalne fotoaparate, videokamere, nadzorne kamere za vozila i igračke dodatke poput headsetova ili ultraresponzivnih miševa.

Više informacija potražite na http://www.geniusnet.com

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,