Nove Messenger funkcije: Mogućnost biranja delova razgovora na koje se odgovara

Facebook je objavio da dodaje nove funkcije na Messenger, te će korisnici zahvaljujući jednoj od njih moći da biraju na koje delove poruka odgovaraju, što je naročito korisno u okviru grupnih razgovora, budući da uvodi red u komunikaciju.

PCPress.rs Image

Nova funkcija dolazi kao dodatak uz emotikone kojima već neko vreme može da se reaguje na određenu poruku, budući da će se od sada, kada se klikne na neku poruku, pored emotikona pojavljivati i novo „reply“ dugme koje će deo poruke na koji se odgovara dodavati novom odgovoru, i na taj način održavati disciplinu i jasnoću u okviru neke komunikacije. Jedini problem je što citirani delovi poruka nisu dovoljno izdvojeni, pa su skoro u ravni sa odgovorom, ali je opcija i uprkos tome korisna.

PCPress.rs Image

Ovakav način odgovaranja na poruke nije ništa novo, te u okviru WhatsApp-a postoji već neko vreme, tako da je Messenger bio sledeći logičan korak. Facebook se novim funkcijama, koje se pojavljuju na svim platformama koje kontroliše, bliži i planu da ujedini Messenger, WhatsApp i Instagram, budući da će kompatibilne opcije proces spajanje učiniti jednostavnijim kada do njega bude došlo.

Pročitajte i:  Instagram Threads: Stižu Twitter funkcije

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: , , ,