N Central domination

Nove NVIDIA Quadro grafičke karte

Kompanija Nvidia predstavila je novu liniju baziranih NVIDIA Quadro profesionalnih grafičkih karti

Quadro_K2000_3qtr_575px
Photo: NVIDIA

Novi proizvodi kreirani su na ultra efikasnoj osnovi NVIDIA Kepler arhitekture, a to su model NVIDIA Quadro K4000, grafičku kartu visoke sa 3 GB memorije i podrškom za više monitora, NVIDIA Quadro K2000, koja pripada srednjoj klasi, a dolazi sa 2GB, NVIDIA Quadro K2000D – varijanta Quadro K2000 karte sa “native” podrškom za dva dual link DVI konektora i NVIDIA Quadro K600, osnovni model opremljen sa 1 GB memorije.

“NVIDIA Quadro karte sa Kepler arhitekturom nude bezkompromisno obrzanje rada korisnicima koji imaju velike zahteve po pitanju računarske grafike”, izjavio je Sandeep Gupte, viši  direktor grupe profesionalnih rešenja u kompaniji NVIDIA. “Kepler nudi GPU rešenje koje je spremno za budućnost bilo da profesionalci žele više realističnosti i fizike u svojim proizvodnim procesima ili rade sa kompleksnim zahtevima kao što je 4K sadržaj za film ili televiziju”.

Proizvođači radnih stanica i opreme kao što su HP, Lenovo, Dell i Fujitsu, i sistem integratori kao što su BOXX Technologies i Supermicro će ponuditi nove Quadro sisteme, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije NVIDIA.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  NVIDIA radi na razvoju realističnijih avatara
eFakture

Tagovi: ,