ASUS ROG Flow

Nove Samsung Level On Wireless i Level Link slušalice

Samsung je najavio nove modele Samsung Level slušalica, Level On Wireless i Samsung Level Link.

Samsung Level Link
Samsung Level Link

Samsung Level On Wireless slušalice imaju kružne jastučiće za uši, opremljene su sa šest ugrađenih mikrofona iposeduju ANC funkciju (aktivno potiskivanje buke) koja mapira zvuke iz okruženja za jasnije audio iskustvo, dok sistem dvoslojne dijafragme pomaže suzbijanju dodatne vibracije, smanjuje buku i omogućava slušalicama da reprodukuju bogat i uravnotežen zvuk na velikom broju frekvencija.

Samsung Level Link koristi Bluetooth povezivanje kako bi čitav niz tradicionalnih audio uređaja učinio bežičnim. Korisnici jednostavno povezuju Level Link na slušalice, zvučnike ili TV, onda ih upare sa uređajem koji ima Bluetooth. Korisnici mogu da puštaju snimak na dva Bluetooth uređaja odjednom, kažu iz Samsunga.

„Sa Samsung Level serijom spojili smo svoju tehnologiju i stručnost u oblasti dizajna kako bismo korisnicima ponudili najbolje moguće audio iskustvo“, istakao je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung Level On Wireless i Level Link zasnivaju se na Samsungovom dugoročnom nasleđu mobilne inovacije kako bismo proširili ponudu audio aksesoara koji donose kvalitet zvuka, vrhunsku udobnost, prenosivost i stil.“

Facebook komentari:
Pročitajte i:  One UI 3.1 stiže i na starije Samsung Galaxy telefone
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,