BIZIT 2022

Nove Vip tarife za mlađe od 30 godina

Korisnicima mlađim od 30 godiha,Vip je spremio nove tarife.

Tarife za mlade

Mega, Giga i Ultra postpejd tarife namenjene su mlađem segmentu korisnika, kažu iz Vipa, a svaka tarifa sadrži neograničene razgovore u mreži, neograničeni SMS prema svim mrežama, megabajte za mobilni internet i minute prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama, sve u nacionalnom saobraćaju. Neograničeni razgovori u mreži mogu da se koriste već od početka obračunskog perioda.

Mega tarifa sadrži i 50 minuta prema ostalim mrežama i 750 megabajta interneta, po ceni mesečne pretplate od 990/495 dinara. Tarifa Giga sadrži i 150 minuta za razgovore prema ostalim mrežama i 1500 MB za surf u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 1.590/795 dinara mesečno. Tarifa Ultra sadrži i 250 minuta za razgovore prema ostalim mrežama i 2500 MB mobilnog interneta u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 2.190/1.095 dinara mesečno.

Ukoliko se korisnici odluče za neku od tarifa bez uređaja, pretplata je duplo jeftinija.

,,Verujemo da smo ovim tarifama uspeli da odgovorimo na očekivanja i potrebe mladih u u mobilnoj komunikaciji, pošto smo ih kreirali na osnovu povratnih informacija dobijenih u direktnom kontaktu sa ovim korisnicima’’, kaže Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,