BIZIT 2022

Novembarski kursevi na SAE Institutu

Počela je nova serija kratkih sertifikovanih kurseva iz oblasti kreativnih medija na SAE Institutu, koji će vam pomoći da savladate  web dizajn, fotografiju, snimanje i pravljenje video materijala, montiranje video materijala i kreiranje 3D animacija.

 

IMG_0415.JPG

[WEB Dizajn- napredni nivo, 4. novembar]

Cilj web dizajna (napredni nivo) je da pretvori web dizajnera početnika u profesionalca i nudi korak po korak uputstva kako da proširite vaše poznavanje web dizajna u skladu sa najsavremenijim standardima. Kurs pruža dublje razumevanje client side programiranja, kako da kreirate animirane widget-e, menije i galerije sa jQuery i mogućnosti interaktivne animacije i mnogo više.

[Digitalna Video Produkcija- 29. oktobar]

Akcenat ovog kursa je na kreativnoj i praktičnoj strani video produkcije. Kurs pokriva osnovno znanje neophodno za proizvodnju kratkog video spota. Uključeno je sve od klasičnog storyboardinga, rukovanja digitalnom kamerom, rasvete, zvuka, do montiranja na vodećem softveru za nelinearnu digitalnu montažu – Adobe Premiere Pro.

[Fotografija- 10. novembar]

Kurs fotografije je za sve ljubitelje fotografije koji žele da unaprede svoje znanje o fotografiji. Kurs obradjuje teme od osnova fotografije do studijske fotografije, upotrebu blica i rasvetnih tela, rad u studijskim uslovima i na terenu, pravljenje HDR-a i savladavanje tehnike obrade fotografije u Photoshop-u. Radovi kursista: http://on.fb.me/1zetdKK

[After Effects- 10. novembar]

Nakon 8 nedelja, polaznici će biti kompletno upoznati sa mogućnostima programa, moći će samostalno da izvedu jednostavne animacije poput tv džinglova, reklama, muzičkih ili video spotova uopšte i biti spremni za sledeći korak – napredniji kurs iz ovog programa. Radovi kursista: http://bit.ly/1pUxqea

[3D Max- 12. novembar]

Kurs obuvata modelovanje detalja koji su neophodni u enterijeru i eksterijeru pomoću linije i Edit Poly tehnike. Savladaćete postavku materijala i tehnike mapiranja objekata, postavku dnevnog i noćnog svetla u enterijeru i eksterijeru.

Ukoliko ste zainteresovani, možete se prijaviti ovde.

Facebook komentari:
eFakture