PC Press Hosting 2020

Novi Adobe Lightroom update briše fotografije korisnika

Najnoviji update Adobe Lightroom-a za iOS izgleda da ima ozbiljan bag. Korisnici širom sveta prijavljuju da instalacija nove verzije aplikacije rezultuje brisanjem svih fotografija i podešavanja korisnika. Adobe je potvrdio grešku, ali je takođe naveo da se izgubljeni podaci ne mogu vratiti

Čuvajte se…apdejta

Predstavnik Adobe-a, Rik Flor, javno se izvinio korisnicima u svom postu na Adobe-ovom forumu. On je tada objavio i da je Adobe odmah „izbacio“ novi update koji rešava taj problem, kako on ne bi uticao na nove korisnike. Međutim, oni koji su se suočili sa problemom, na žalost, moraće da se oproste od svojih fotografija i preseta, jer update ne omogućava oporavak tih podataka.

U Florovom saopštenju razjašnjeno je i da greška pogađa samo mobilne korisnike Lightroom aplikacije koji nemaju Adobe cloud pretplatu, kao i korisnike sa fotografijama i presetima koji nisu bili sinhronizovani sa Adobe cloud-om u trenutku instalacije nove verzije. Takođe, navedeno je da je možda moguće da se neke fotografije „oporave“ kroz iPhone i iPad bekap sisteme.

Pročitajte i:  Adobe Lightroom dobija cinema color grading

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.