Top50 Glas publike

Novi broj magazina PC #277 dostupan u digitalnoj čitaonici

U našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #277. Centralna tema broja su data centri, sigurne kuće za oblake, u koje se svakodnevo slivaju nebrojeni podaci sa svih strana sveta, davani dobrovoljno ili ne. Naravno, tu je i mnoštvo drugih zanimljivih članaka, priča i testova.

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Data centri – Sigurne kuće za oblake
  • ASUS ROG Zephyrus 14 – Nestvarna snaga u 14″ laptopu
  • Galaxy Tab S6 Lite – Maksimum u srednjoj klasi
  • Gadžeti za baštu – Robot kosilica
  • Veliki televizori za male pare
  • Smartfon kao Web kamera
  • Veza kompjuter-mozak
  • Huawei – Eskalacija krize

PCPress.rs Image

Centralna tema novog broja su data centri i sve vezano za njih – možete čitati o data centrima na teritoriji Srbije, o opremi koja je neophodna za njihovo funkcionisanje u punom kapacitetu, o firmama koje se bave data centrima širom naše zemlje.

Epidemija COVID19 možda prolazi, ali neke navike će ostati. Donosimo nekoliko interesantnih tema kako da svoj rad od kuće, sastanke i druge obaveze učinite lakšim ili čak zabavnijim. Tako vam pomažemo da svoj telefon pretvorite u web kameru pomoću jednog softverskog alata, odnosno upućujemo kako da pozadine u popularnoj Zoom aplikaciji promenite u nešto zabavnije i/ili personalizovano.

Pročitajte i:  Novi 305. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

Testirali smo mnoštvo interesantnih uređaja. Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablet predstavlja usavršavanje dovoljnog, odnosno donosi sve što možemo da zamislimo da treba prosečnom korisniku za i dalje razumnu svotu novca. S druge strane, nastavljamo druženje sa ASUS laptopovima baziranim na novim AMD Ryzen 4000 mobilnim procesorima i ostajemo potpuno impresionirani 14-inčnim ROG Zephyrus G14 modelom, koji je brži od 95% desktop računara današnjice, ostavljajući komotno u prašini mnoge naizgled veoma snažne konfiguracije, pri tome zadržavajući fantastično visok nivo mobilnosti.

Donosimo i komentar povodom najnovije serije eskalacija sukoba između Kine i Amerike, gde je glavna žrtva kompanija Huawei, budući da se na njoj lomi puno toga kada su tehnološki aspekti, telekomunikacije i 5G u pitanju. Tu je i priča o gadžetima za baštu i robotu kosilici, ali i nekoliko testova televizora koji donose fantastičan odnos uloženog i dobijenog. Na primer, Tesla sada nudi 65″ model, a Ozon, brend kompanije Hisense, ima u ponudi 50″ televizor čija je cena nestvarno niskih 300 evra. U čemu je caka? Ima li je uopšte? Sve to i još mnogo toga u #277 časopisa PC!

Pročitajte i:  Naš TV studio

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,