ASUS Moneyback

Novi Canon prenosni projektori

Canon Europe, vodeći svetski dobavljač grafičkih rešenja, predstavio je novu seriju prenosnih projektora LV. Pet novih modela iz serije LV kompaktni su, pouzdani i lako se koriste, a nude svetlu projekciju visokih performansi uz duži vek trajanja lampi te predstavljaju izuzetnu vrednost za poslovna i obrazovna okruženja.

Canon LV-X300[5]Modeli u Canonovoj novoj seriji LV – LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST I LV-X300ST – standardno nude visoku osvetljenost od 3000 lumena, što omogućuje korisnicima da jasno vide projektovanu sliku u različitim sobama za sastanke ili učionicama čak i kada su svetla u prostoriji upaljena. Canon je u seriji LV odlučio upotrebiti visokokvalitetnu jedinicu za digitalnu projekciju svetla (digital light projection – DLP).

DLP jedinica opremljena je tehnologijom BrilliantColor, što znači da omogućuje prikaz živih boja korišćenjem kruga boja sa šest segmenata. Krug uključuje segmente sa cijanom i žutom, čime se dramatično povećava zasićenje boja i izbegavaju isprane, beživotne boje koje se često povezuju sa drugim DLP projektorima. Istovremeno, novorazvijena DLP jedinica daje zadivljujući kontrast razmera 2300:1 u celoj seriji. Novi modeli razvijeni su bez filtera, čime su isključeni svi troškovi i poteškoće vezane za zamenu filtera vazduha. Troškovi korišćenja dodatno su smanjeni novom lampom produženog veka trajanja koja može izdržati i do 6000 sati upotrebe ukoliko se koristi ECO način rada.

Pročitajte i:  Novi Canon proizvodi za hibridni radni prostor

Modeli LV-WX300, LV-X300 i LV-S300 će biti dostupni od septembra, dok će se dva kratkodometna modela – LV-WX300ST i LV-X300ST, pojaviti na tržištu u decembru.

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: ,