ASUS ROG Flow

Novi Canonovi aparati: PowerShot SX540 HS i PowerShot SX420 IS

Canon je svojoj seriji PowerShot dodao dva kompaktna fotoaparata sa superzumom – modele PowerShot SX540 HS i PowerShot SX420 IS. PowerShot SX540 HS može da se pohvali izuzetnim performansama pri slabom osvetljenju i potpunom kreativnom kontrolom koja omogućava da se njegov snažan optički zum 50x i ultraširokougaoni objektiv iskoriste na najbolji način. PowerShot SX420 nudi objektiv impresivnog zuma 42x, CMOS senzor rezolucije 20 megapiksela, procesor DIGIC 4+ i niz automatizovanih i jednostavnih kreativnih mogućnosti i WiFi vezu i dinamički NFC za jednostavno deljenje

PowerShot SX540

Snaga superzuma i vrhunski kvalitet – PowerShot SX540 HS je opremljen snažnim procesorom DIGIC 6 i CMOS senzorom rezolucije 20,3 megapiksela, osiguravajući da sve vaše slike ostanu zabeležene neverovatno jasno. Senzor visoke osetljivosti daje i izuzetne slike pri slabom osvetljenju, a optički zum od 50x omogućava da se približite dešavanjima i zabeležite i najsitnije detalje. Uz opciju ZoomPlus možete digitalno udvostručiti zum bez gubitka rezolucije tako da ništa ne ostane izvan dometa – bez obzira na to da li slikate udaljene zgrade ili akciju na terenu dok se nalazite u zadnjim redovima stadiona.

Pročitajte i:  Canon nadograđuje svoj popularni Speedlite odašiljač

Da biste zadržali motiv fotografije u kadru kada koristite veliki zum, na raspolaganju vam je poboljšana opcija Zoom Framing Assist Lock koja sada koristi stabilizacijski režim, omogućavajući da odaberete i kadrirate motiv fotografije dok ga foto-aparat inteligentno drži u fokusu i u središtu kadra. Za impresivne snimke gradskih prizora i široke pejzaže, tu je 24-milimetarski ultraširokougaoni objektiv koji pomaže da smestite više toga u svaku fotografiju, što uređaj čini savršenim za deljenje uspomena s porodičnog putovanja i putovanja s prijateljima.

Za režisere početnike, PowerShot SX540 HS beleži Full HD video zapise u formatu MP4, i koristi system Dynamic IS sa pet osa da bi snimak držao mirnim dok snimate u pokretu. Za video-zapise o kojima ne trebate previše brinuti, Story Highlights inteligentno analizira vaše slike i snimke odabranog datuma ili s izabranom osobom, i spaja ih, stvarajući filmski momente za gledanje i deljenje.

Snaga u džepu – PowerShot SX420 IS

PowerShot SX420 IS with credit card

Opremljen 42x optičkim zumom, opcijom ZoomPlus i ultraširokougaonim objektivom u kompaktnom kućištu, PowerShot SX420 IS je savršen fotoaparat namenjen jednostavnom fotografisanju u svim situacijama – bez obzira na to da li se radi o svakodnevnim slikama, ili fotografijama s putovanja koje oduzimaju dah. Senzor rezolucije 20 megapiksela i procesor DIGIC 4+ zajedno osiguravaju vrhunski kvalitet slike, a zahvaljujući inteligentnoj stabilizaciji slike, vaše fotografije i HD video-zapisi su čisti i jasni i otkrivaju sve detalje. S nizom kreativnih filtera, uključujući Miniature Effect i Fish-eye Effect, možete trenutno zabeležiti jedinstvene kreacije. LCD ekran dijagonale 7,5 cm (3”) olakšava pregled slika i video-zapisa, a ergonomski rukohvat osiguraće stabilno korišćenje uređaja u svakoj situaciji.

Pročitajte i:  Hotel Crowne Plaza Beograd u saradnji sa Canon-om sproveo sveobuhvatnu digitalnu transformaciju

Stvarajte i delite

Oba foto-aparata dolaze sa ugrađenom WiFi vezom i dinamičkim NFC-om, omogućavajući da se jednostavno povežete i podelite fotografije i video-zapise preko kompatibilnih pametnih telefona, tableta ili uređaja za skladištenje kao što je Canon-ov CS100, kao i da kontrolišete fotoaparat putem opcije Remote Shooting. Zaseban taster za WiFi daje vam jednostavnu prečicu za povezivanje, pomažući vam da delite fotografije još dok ih slikate. Oba modela nude automatsko snimanje vaših fotografija i video zapisa na usluge za skladištenje „u oblaku“ kao što su Canon-ova irista ili Google Drive, čim ih povežete na Internet.

PowerShot SX540 HS – najvažnije osobine:

  • Fleksibilno snimanje u svim posebnim situacijama
  • Sve što je potrebno za beleženje vrhunskih Full HD video-zapisa
  • Jednostavno se povežite, delite i snimite svoje kreacije
  • Jednostavan ili napredan – kako god želite
  • Dizajniran za ugodno korišćenje i jednostavno kadriranje

PowerShot SX420 IS – najvažnije osobine:

  • Veliki zum omogućava približavanje u svim situacijama
  • Vrhunski HD video-zapisi na dodir tastera
  • Jednostavno se povežite, delite i fotografišite uz pomoć pametnog telefona
  • Zadivljujuće fotografije uspomena za pamćenje
  • Budite kreativni s lakoćom
Pročitajte i:  Canon: Fotografisanje iz svemira

Izvor: Canon

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,