Novi član Honor porodice – povod za dobru žurku

Na sinoćnoj zabavi uz momke iz Floorthodox grupe i body paint umetnice predstavljen je novi Huawei telefon pod nazivom Honor 7 Lite. Domaćin se još jednom pokazao kao organizator vrhunskih žurki i na originalan način je predstavio svog najnovijeg člana – Huawei Honor Lite 7.

Telo smartfona Honor 7 Lite izgrađeno je od legure aluminijuma sa zaštitnim premazom koji štiti od raznih vrsta ogrebotina. Kada na to dodamo da telefon uspešno odoleva promenama temperature i padu sa visine 1.5 metara, telefon je kao stvoren za one koji nisu preterano spretni.

honor 7 lite

Senzor za otključavanje može se programirati na više načina, tako da pomoću otiska prsta možete pokretati kameru, zaustaviti alarm, preuzeti poziv, pokrenuti panel sa notifikacijama itd.

Više nećete morati da vučete punjače gde dok da krenete jer Huawei Honor Lite 7 ima bateriju kapaciteta 3000 mAh koja traje dan do dan i po uz aktivno korišćenje.

Što se tiče kamere, Honor 7 Lite se pobrinuo da kvalitet ne manjka ni kada je reč o fotografisanju prednjom kamerom, čija je rezolucija 8 MP. Zadnja kamera je rezolucije 13 MP sa makro sočivom širokog ugla koje obezbeđuje oštrinu slike čak i prilikom fotografisanja predmeta izbliza.

Pročitajte i:  Huawei 5G kamion u poseti Beogradu

Honor 7 Lite poseduje 5.2-inčni 1080p displej sa 423 PPI. Opremljen je procesorom Hisilicon Kirin 650 Octa-core 1.7 GHz Octa-core 64-bit i Mali T830 GPU. Memoriju od 16 GB je moguće proširiti do 128 GB memorijskim karticama, a radna memorija telefona je 2 GB.

Korisnički interfejs Honor 7 Lite telefona izgrađen je na Android 6.0 operativnom sistemu. Zahvaljujući  eMMC 5.1 flash memory čipu, telefon odlično funkcioniše – brz je, aplikacije se lako i brzo otvaraju i gejmersko iskustvo je izuzetno.

Dolazak Honor 7 Lite pametnog telefona očekuje se sredinom jula, a preporučena maloprodajna cena iznosiće oko 230€.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,