Novi ComTrade razvojni centar u Ljubljani

clip_image001U septembru ove godine, ComTrade Grupacija će se useliti u svoje nove prostorije u Feniks poslovnom centru u Ljubljani i tako potvrditi da Slovenija igra važnu ulogurealizaciji internacionalne strategije razvoja. Ovim potezom, ComTrade će stići do 10.000 m2 poslovnog prostora za svojih pet stotina IT stručnjaka raspoređenih u razvojnim centrima u Ljubljani, Mariboru i Novoj Gorici.

U izjavi povodom ulaska u nove prostorije, predsednik ComTrade Grupacije Veselin Jevrosimović je naglasio značaj odeljenja lociranih u Sloveniji za strategiju cele matične kompanije: „Slovenija je oduvek imala veoma važnu ulogu za razvoj kapaciteta Grupacije u oblasti softverskih rešenja. Sa optimizmom gledamo u budućnost i nastavićemo da upošljavamo veliki broj stručnjaka u regionu. Takođe nameravamo da održimo reputaciju savremene evropske kompanije čija se pametna IT rešenja odlikuju visokim kvalitetom. Ovu reputaciju gradili smo više od 20 godina kroz saradnju sa međunarodnim kompanijama kao što su HP, Bally, Itron, Simobil, Telekom Austria Group, Citrix i druge. U novi poslovni objekat ulažemo značajna sredstva i unapred se radujemo mogućnosti da klijente dočekamo u našem novom domu: modernom, energetski efikasnom i veoma reprezentativnom.“

Sa razvojnim centrima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini i mrežom prodajnih kancelarija u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Irskoj, Švajcarskoj i Austriji, ComTrade Grupacija je jedna od najistaknutijih IT kompanija u regionu koja zapošljava najtalentovanije lokalne stručnjake u oblasti IT rešenja.

Izvor: ComTrade Group

Facebook komentari: