Zebra

Novi Dell All-in-One računari – OptiPlex 3030 i 9030

Više od 200.000 novih zlonamernih virusa razvija se svakodnevno, a to znači da nivo bezbednosti preduzeća mora da bude od vitalnog značaja svake poslovne organizacije ili drugih institucija, navodi se u saopštenju kompanije Dell.

Dell OptiPlex 9030
Dell OptiPlex 9030

Tim povodom, oni su najavili proširenje Optiplex portfolija, predstavljajući nove OptiPlex 3030  i 9030 All-in-One računare.

Dell OptiPlex 3030 All-in-One donosi spoj sigurnosti, jednostavnosti rada i pouzdanosti, sa ekranom osetljivim na dodir.

Ima četvrtu generaciju Intel Core procesora, dolazi sa Windows 7, 8.1 ili Ubuntu operativnim sistemom, a tu su i povećani nivo bezbednosti, mogućnost zaključavanja poklopca za konektore, slot za spajanje bezbednosnog kabla sa katancem, pristup Dell Data Protection rešenjima, uključujući i Protected Workspace ponudu koja osigurava visoku zaštitu od malvera.

Dell OptiPlex 9030 All-in-One  računar je najtanji i, kako iz Della kažu, najsigurniji komercijalni All-in-One desktop računar u svojoj klasi.

Ovaj model je 23-inčni desktop koji ima četvrtu  generaciju Intel i5 – i7 Quad Core procesora, ekran osetljiv na dodir s multi-touch funkcijom i integrisanom HD grafikom. Tu je i Full HD web kamera, univerzalne slušalice i kompletna Microsoft Linc sertifikacija, a Dell ProSupport pruža podršku IT odeljenjima 24 sata širom sveta.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dell je osvežio popularnu liniju Chromebook 3100 
SBB

Tagovi: , , ,