BIZIT 2022

Novi Google Pixel telefoni biće predstavljeni 9. oktobra

Google je potvrdio da će njihov sledeći hardverski događaj biti održan 9. oktobra u Njujorku, u 11 časova pre podne po lokalnom vremenu. Po svemu sudeći, tada će biti predstavljeni Pixel 3 i Pixel 3 XL telefoni.

PCPress.rs Image

Do sada je bilo više nezvaničnih informacija o novom Google-ovom Android flagship modelu telefona. Prema njima, displej telefona će imati izrez, a telefon će najverovatnije imati bežično punjenje i stakleni dizajn. Pored toga, pominje se da će Pixel 3 imati ekran dijagonale 5.5 inča, rezoluciju 2160×1080 i 2:1 odnos stranica.

Kamera je verovatno najinteresantniji aspekt Pixel 3 telefona. Prema dosadašnjim informacijama izgleda da će Pixel 3 i Pixel 3 XL imati dual lens prednju kameru koja će omogućavati bolji efekat zamućenja pozadine u portret modu. Pominje se i da će ona imati „Super Selfies“ mod, mada još uvek nije jasno šta bi to moglo da bude.

Oba telefona bi trebalo da pokreće osmojezgarni Qualcomm čipset (najverovatnije Snapdragon 845), Ardeno 630 GPU i trebalo bi da imaju po 4 GB RAM-a. Iz istog izvora stiže i informacija da će baterija imati 2915 mAh.

Pročitajte i:  Kako poslati poverljivu poruku na Gmail-u: vodič korak po korak

Bilo je i nagađanja da će Google predstaviti i svoj prvi pametni sat, ali su iz kompanije stigle zvanične informacije da ona ne planira da ga pusti u prodaju ove godine.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,