Novi HTC konačno u Srbiji!

Videli smo ih još početkom godine. Pisali vesti o novom dizajnu i pre toga. Bili su izloženi na MWC sajmu u svim bojama i varijantama, i sada su konačno u Srbiji, tj. u ponudi Vip mobile.

PCPress.rs Image

Naravno, govorimo o HTC U seriji, modelima Ultra i Play. HTC je sa U serijom primenio potpuno novi dizajn, a tu su i brojna unapređenja. U ovom trenutku HTC U Ultra je dostupan u brilijantno crnoj, a U Play u safirno plavoj i ledeno beloj boji. Kod oba modela naglasak je na novom dizajnu u tankom kućištu, te novom, “tečnom” površinom. HTC je za potrebe formiranja novog izgleda razvio specijalni proces spajanja boja i stakla u više slojeva, kako bi se dobio ovakav izgled.

PCPress.rs ImagePored jake hardverske osnove, HTC se sa novim modelima posebno hvali sa Sense Companion, inteligentnim asistentom koji pored sugestija svakodnevno uči vaše navike na osnovu korišćenja telefona. Companion ide dotle da vam predlaže da se obučete toplije i krenete iz kuće malo ranije ako je predviđeno da će padati kiša, podseća vas da ponesete dodatnu bateriju na duža putovanja, i čak vam predlaže restoran kada ste otputovali negde za vikend, a onda vam rezerviše i sto (nismo baš sigurni koliko je ovo moguće u Srbiji).

Pročitajte i:  Uživajte u prazničnoj kupovini, ali pazite na svaki klik

PCPress.rs ImageDa podsetimo HTC U Ultra ima ekran dijagonale 5,7 inča, i dodatni mali dijagonale 2,04 inča, slično onome što smo videli kod LG V10 i V20 modela. Kada su kamere u pitanju, HTC je unapredio onu iz modela HTC 10, pa primarna kamera ima 12 Mp, optičku stabilizaciju slike i kombinaciju laserskog i faznog autofokusa, dok je pravo iznenađenje širokougaona prednja kamera od čak 16 Mp. Glavna kamera na U Play je 16 Mp, nedostaje joj laserski autofokus koji ima U Ultra, i ima manju veličinu piksela, ali je i kod ovog modela naglasak na selfi fotografijama, sa 16 Mp senzorom na prednjoj strani.

Modeli HTC U Play i U Ultra dostupni su ekskluzivno u ponudi Vipa i to već od 1 dinar u Nova 7 tarifi za model U Play, odnosno od 15.000 dinara za model U Ultra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,