BIZIT 2022

Novi koncept Benchmark sajta

PCPress.rs Image U Danas Conference Centru brojnim predstavnicima domaćih i stranih IT kompanija i medijima predstavljena je nova koncepcija Benchmark sajta, najpopularnijeg IT medija u Srbiji. Promovisani su novi koncept i pravci razvoja, kao i potpuno drugačiji dizajn i struktura sadržaja, čime je Benchmark transformisan u dinamičan i atraktivan all-in-one tech portal na kome svako može da pronađe informaciju za sebe, uživajući u modernom izgledu i naprednoj navigaciji rađenim prema najnovijim standardima na vebu.

Novi Benchmark prevazilazi hardversku tematiku i obraćanje entuzijastima i naprednim korisnicima po čemu je tradicionalno poznat – pokriva nove oblasti i okreće se najrazličitijim profilima korisnika, od srednjoškolaca i studenata, preko ljubitelja tehnologija i krajnjih kupaca u najširem smislu te reči, do menadžera i poslovnih ljudi. Sadržaji su namenjeni modernoj osobi koja je svesna činjenice da je tehnologija sastavni deo svakodnevnog života, posla i zabave, pri čemu su prilagođeni raznovrsnim interesovanjima, potrebama i nivoima znanja posetilaca.

Od tema i oblasti koje se mogu pronaći na Benchmark sajtu, pored već pomenutog hardvera i osvežene i proširene mobile sekcije, predstavljeni su i mnogi noviteti. Među njima se izdvaja predstavljanje IT rešenja i servisa, posebno domaćih kompanija, uz softverske teme. Ljubitelje zabave očekuju nove sekcije posvećene čarima multimedije i gejminga.

„Ne bi bilo preterano reći da danas počinje nova era za naš medij. Iza nas jeste dvanaest godina rada u kojima smo se dokazali i publici i IT zajednici, ali da biste ostali najbolji nužno je stalno unapređivanje i unošenje svežine u ono čime se bavite. Morate pratiti promene u industiji, kao i aktuelne trendove, ali i uvek osluškivati želje i potrebe onih koji vas čitaju i prate. Mi smo naročito ponosni na naš odnos sa posetiocima i sve ovo smo pripremili zbog njih – da bi mogli da izvuku maksimum iz obilja sadržaja koji svakodnevno objavljujemo“ – izjavio je Petar Gredelj, glavni i odgovorni urednik sajta.

Benchmark se ovom prilikom posebno zahvalio partnerima koji su ga godinama podržavali, dodelivši priznanja za uspešnu saradnju kompanijama: MSI, Gigabyte, Asus, CoolerMaster, ComTrade, PiN, Direct Link, BS Procesor, Gigatron, Alti, D-Link, Kingston, Telenor, McCann Erickson Public Relations i HTTPool.
Izvor: Benchmark

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,