BIZIT 2022

Novi Lenovo laptop računari za mala preduzeća

E430 (2)Kompanija Lenovo najavila je Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA), prvi softverski alat na tržištu koji olakšava održavanje računara i njegove bezbednosti. Intelov softver će obogatiti paket Lenovo Solutions for Small Business (LSSB), koji je deo lansiranih ThinkPad Edge E430 i E530 laptop računara.

Napredno PC rešenje, LSSB podiže bezbednost i produktivnost na najviši nivo automatizacijom rutinskih zadataka koji se tiču bezbednosti i održavanja. Softverska funkcija za upravljanje u LSSB portfoliju aktivno pomaže u zaštiti od sajber napada nadgledanjem hardvera. Ona prati kada u postavkama dođe do promena i ukoliko je potrebno – šalje upozorenje.

„Nisu sva mala i srednja preduzeća u mogućnosti da obezbede IT usluge što može loše da utiče na njihove računare i da ugrozi njihovu bezbednost podataka,” rekao je direktor kancelarije Lenovo za SEA region, Jovan Glamocanin. „LSSB na novim ThinkPad Edge proizvodima lak je za upravljanje i održavanje i pri tom osigurava bezbednost.”

Takozvana. „after hour“ funkcija, „budi“ računar kako bi omogućila održavanje van normalnog radnog vremena. Na primer, pretpostavimo da je radno vreme od 8:00 do 17:00, uređaj će se „probuditi“ i krenuti sa održavanjem i podrškom dok vi spavate. USB Blocker dodeljuje lozinku za svaki uređaj pomoću koje se pristupa informacijama i kojom se one čuvaju, a Enhanced Backup i Restore sprečava gubljenje podataka putem računarskih grešaka, napada virusa ili krađe, tako što automatski pravi kopiju bitnih podataka.

Pročitajte i:  ASUS laptopi za 2022. godinu predvode tržište uz najnovije Intel procesore

ThinkPad Edge E430 od 14 inči i E530 od 15 inči, mogu biti nabavljeni pomoću poslovnih partnera, čime je data sloboda malim i srednjim preduzećima da sami izaberu nivo performansi sa mogućnošću izbora najnovijih Intel® Core™ procesora i integrisane ili izolovane grafičke karte. Laptopovi takođe imaju brzo podizanje sistema, mogućnost izbora prostora za skladištenje kapaciteta od 1 TB koji se može kombinovati sa „čvrstim“ diskom za skladištenje, USB 3.0 otvore i kameru visoke rezolucije.

ThinkPad Edge E430 i E530 moguće je nabaviti preko poslovnih partnera po ceni od 400 do 900 evra.

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,