ASUS ROG Flow

Novi multifunkcionalci iz Canona

Canon Europe je predstavio četiri nova vrhunska A3 višefunkcionalna uređaja (multifunctional device – MFD) u boji: imageRUNNER ADVANCE C3320, C3320i, C3325i i C3330i. Nova serija imageRUNNER ADVANCE C3300 spaja Canonovu pametnu MFD platformu s poboljšanim upravljanjem dokumentima i novim mehanizmom za štampu koji smanjuje ukupne troškove dokumentacije u užurbanim kancelarijskim okruženjima.

iR-ADV_C3320

Istraživanje pokazuje da je 90% ukupnih troškova štampe i dokumentacije vezano za upravljanje štampom i administraciju (15%), produkciju dokumenata (25%) i upravljanje dokumentima (50%), a ne uz trošak uređaja ili potrošnog materijala.* Canon u tome vidi najveću priliku za poboljšanje operativne efikasnosti. S tim na umu, osmislili smo novu seriju tako da se suoči s ovim izazovima kroz jednostavne procese unosa dokumenata, jednostavno publikovanje i ujednačenu efikasnost upravljanja.”, kaže Francis Thornhill, direktor marketinga proizvoda za Evropu i Veliku Britaniju u kompaniji Canon Europe.

Efikasni procesi obrade dokumenata

Veliki, prilagodljiv interfejs na ekranu osetljivom na dodir, u kombinaciji s intuitivnim radom uređaja imageRUNNER ADVANCE, ubrzava procese i stvara ujednačeni korisnički doživljaj kroz celu flotu. Korisnici mogu brzo skenirati na različita odredišta i pretvarati dokumente u različite formate, uključujući Office Open XML PPT i Word. Podrška za mobilni rad, uključujući štampu s mobilnih uređaja i skeniranje dokumenata na odredišta u „oblaku“, osiguraće produktivnost u pokretu. Dinamični radni procesi za ispis i unos dokumenata mogući su zahvaljujući pametnim aplikacijskim platformama MEAP i MEAP web koje se jednostavno integrišu s postojećim informacionim okruženjima, radi optimizacije radnih procesa od početka do kraja.

Pročitajte i:  Prvi detalji o EOS R3, novom Canon profesionalnom aparatu bez ogledala za sport i izveštavanje

Jednostavno izdavaštvo visokog kvaliteta unutar kompanije

Dokumenti profesionalnog izgleda, uključujući knjižice, mogu se jednostavno automatski izraditi unutar kompanije, a Canonova nova imaging tehnologija V2 (Vivid & Vibrant) nudi impresivne boje kako bi pomogla kompanijama da se izdvoje od konkurencije. Novi kompaktni unutrašnji dodatak za završnu obradu kombinuje tradicionalnu spajalicu s eko-spajalicom za smanjivanje količine otpada i jednostavnije recikliranje i uništavanje dokumenata.

Jednostavno upravljanje i administracija

Skupi teret administracije i upravljanja uklonjen je uz pomoć automatskog upravljanja tonerima, udaljene dijagnostike i automatskog prikupljanja mernih podataka. Po prvi put, ugrađeni video-vodiči pomažu krajnjim korisnicima da smanje vreme u kojem je uređaj van pogona. U velikim instalacijama sada je omogućeno centralno upravljanje, konfigurisanje i udaljeno ažuriranje svim modelima imageRUNNER ADVANCE na ujednačen i efikasan način.

Poboljšana sigurnost

Novi višefunkcionalni uređaji nude skalabilnu sigurnost, uključujući standardne osobine kao što su sigurno brisanje i ograničenja zasnovana na korisniku, te izveštavanje s Canonovim nagrađivanim Universal Login Managerom (ULM). Canonov napredni programski paket uniFLOW nudi dodatne sigurnosne kontrole za potrebe zahtevnijih okruženja, uključujući opciju My-Print-Anywhere i sprečavanje gubitka podataka (Data Loss Prevention – DLP) kod štampanja, kopiranja i skeniranja.

Pročitajte i:  Canon nadograđuje svoj popularni Speedlite odašiljač

Novi uređaji troše manje od jednog vata struje u pasivnom načinu rada i nose sertifikat Energy Star, što im daje jedan od najnižih TEC rezultata među kancelarijskim uređajima.

“Dodavanjem ova četiri nova kompaktna A3 modela, Canon može da ponudi rešenja za skeniranje i štampu koja se najbolje uklapaju u bilo koje kancelarijsko okruženje uz pomoć zaokružene lepeze A3 i A4 uređaja, monohromatskih i u boji,” zaključuje Thornhill.

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 – najvažnije odlike:

• Crno-beli i ispis u boji brzinom od 20/25, odnosno 30 stranica u minuti (C3320, C3320i/C3325i/C3330i)

• Prilagodljivi, nagibni, WVGA ekran dijagonale 17,8 cm osetljiv na dodir

• Kapacitet do 2.300 listova i fleksibilno upravljanje medijima za štampu

• Poboljšane tehnologije za manje održavanja

• Pametne aplikacijske platforme MEAP i MEAP web

• Fleksibilni dodaci za završnu obradu uključujući tradicionalnu i eko-spajalicu u jednom uređaju

• Napredne sigurnosne mogućnosti

• Jednostavno upravljanje uređajima i instalacijom

• Potrošni materijal koji se lako menja

• Niska potrošnja energije

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 biće dostupna širom Evrope od juna 2015.

Pročitajte i:  Hotel Crowne Plaza Beograd u saradnji sa Canon-om sproveo sveobuhvatnu digitalnu transformaciju

* Prilagođeno iz istraživanja agencije ALL Associates Group, Inc 2012

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , ,