BIZIT 2022

Novi Open ADSL Click paketi

PCPress.rs ImageTelekom Srbija ponudio je korisnicima nove Open ADSL pakete sa znatnim povećanjem brzina u uploadu, odnosno brzina slanja sadržaja prema Internetu. Na taj način, Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadrzaje, pre svega fotografije i video-klipove. Pored toga, od 1. februara smanjena je cena mesečne pretplate za većinu Click paketa.

Najveću promenu u odnosu na stare pakete osetice korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine – preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesecne pretplate na 1.799 dinara, što je ujedno i nova cena pretplate za Click 4 paket, koji sada ima duplo veću brzinu uploada od 512 kb/s.

Isto tako, korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina downloada povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara.

Pročitajte i:  Invervju: SBB – mreža koja prati vreme

Drugi Click paketi, sa većim brzinama protoka, takođe postaju povoljniji za korisnike uz višestruko povećanje brzina slanja podataka ka Internetu. Click 6 paket će imati brzinu slanja podataka 1024 kb/s, uz mesečnu pretplatu od 3.230 dinara, Click 8 paket će imati brzinu slanja podataka takođe 1024 kb/s, uz mesečnu pretplatu 3.530 dinara, a Click 16 paket ubuduće će imati brzinu slanja podataka prema Internetu od 1024 kb/s za mesečnu pretplatu u iznosu od 3.825 dinara.

Slične izmene od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate do 22%. Sve cene su navedene bez poreza.

Izvor: Telekom Srbija

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,