Novi PC #281 dostupan u digitalnoj čitaonici

U našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #281. Centralne teme broja su sedma BIZIT konferencija, koja će se po prvi put održati u hibridnoj formi – online i u Klubu poslanika, eSIM tehnologija, ambijentalni televizor, priča o tehnologijama koje olakšavaju sve vrste konferencija i online komunikacija…

PCPress.rs Image

Teme broja

Centralna najava BIZIT 2020 konferencije obuhvata kompletan program i agendu konferencije, na kojoj će govoriti veliki broj predstavnika najbitnijih domaćih IT imena. Ovakvo okupljanje u ovom trenutku može da napravi samo PC Press, te vas pozivamo da i vi učestvujete na konferenciji. Ona će se održati 4. i 5. novembra u Klubu poslanike, ili gde god da ste vi, budući da će biti omogućen online prenos. Ukoliko želite da učestvujete, konkurišete za jednu od nekoliko veoma vrednih nagrada, postavljate pitanja govornicima ili učestvujete u online sastancima sa učesnicima, biće potrebno da se prijavite. Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici konferencije!

Čeka vas obilje interesantnih tekstova na razne teme, kao i mnoštvo drugih zanimljivih članaka, priča i testova. Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Sedma BIZIT konferencija
  • Konferencije na višem nivou – Uz minimalna ulaganja do bitno bolje slike i zvuka
  • eSIM: Na mreži bez kartice
  • Lenovo Legion V – Univerzalni snagator
  • Asus Zenfone 7 – Pro Zen zona
Pročitajte i:  Novi broj magazina PC #290 u digitalnoj čitaonici

PCPress.rs Image

Novi broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,