N Central domination

Novi program stipendiranja Razvojnog centra kompanije Schneider Electric

Schneider Electric Razvojni centar u Novom Sadu i sa kancelarijom u Beogradu organizuje novi program stipendiranja za studente druge, treće, četvrte godine akademskih ili master studija tehničkih odeljenja na Prirodno – matematičkom fakultetu i Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, kao i Eletrotehničkog i Matematičkog fakulteta Univerzteta u Beogradu.

PCPress.rs Image

Osmišljen tako da pruži podršku najboljim studentima u fakultetskim izazovima i dodatno ih motiviše da budu proaktivni i uspešni tokom studiranja. U toku jedne godine, postoje dva ciklusa u trajanju od po šest meseci. Nakon svakog ciklusa, ukoliko stipendisti zadrže iste kriterijume i svojom motivacijom i zalaganjem ostave pozitivan utisak na mentore, automatski će se pridružiti sledećem ciklusu.

Tokom trajanja programa, odabrani studenti će imati priliku da razmenjuju znanja i iskustava direktno sa mentorima i da svoje  formalno obrazovanje primene na praktičnim primerima, a osim stipendije, biće im pružena mogućnost da svoju karijeru započnu u kompaniji Schneider Electric.

Pravo da konkurišu imaju studenti koji su na dosadašnjim studijama ostvarili minimalan prosek 8.50. Prijava za program stipendiranja može se izvršiti do petka, 19. februara, putem sajta kompanije u delu Scholarship, gde se nalazi više informacija o samom programu https://www.schneider-electric-dms.com/career/

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Schneider Electric: Najodrživiji modularni monofazni UPS prilagođen za Edge Computing
SBB

Tagovi: