Novi PS5 je lakši i za njega vam ne treba odvijač šrafova

Sony je tiho lansirao revidirani model PS5. Press Start je objavio da revidirani PS5 modeli uključuju novi zavrtanj za postolje za koji više nije potreban odvijač. Sony je navodno zamenio novi zavrtanj sa drškom oko vrha, tako da se može lako podesiti ručno.

PCPress.rs Image

Novi model lakši za oko 300 grama od prethodnog

Izveštaj pokazuje da su novi ažurirani modeli PS5 za oko 300 grama lakši od originala, ali nije jasno šta je Sony uklonio ili promenio da bi smanjio težinu. Novi PS5 se isporučuje sa brojem modela CFI-1102A, umesto CFI-1000 koji se nalazi u originalu.

Čini se da je Australija jedna od prvih zemalja koja je napravila pregled ovih revidiranih modela PS5, nakon što su prošlog meseca primećeni u japanskom priručniku. Izgleda da se takođe isporučuju u nekim delovima SAD -a. Na Twitteru su primećene i fotografije ovog modela kako se prodaje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iako je Sony uklonio potrebu za odvijačem za preporučeno postolje, i dalje će vam trebati za pristup opcionalnom uklonjivom M.2 SSD skladištu na konzoli. Sony planira uvođenje prenosivog SSD prostora za skladištenje sa nadolazećom nadogradnjom softvera. Ažuriranje, koje je trenutno dostupno za beta testere, takođe uključuje poboljšanja korisničkog interfejsa PS5 kontrolne table, 3D audio podršku za ugrađene TV zvučnike i bolji način za razlikovanje PS4 i PS5 verzija igara.

Pročitajte i:  Sony ukida svoj program nagrađivanja krajem godine

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,