Zebra

Novi SDK na Samsung konferenciji za programere

Samsung je na svojoj konferenciji za programere#SDC13 predstavio pet novih i poboljšanih SDK alatki – Samsung Mobile SDK, Samsung Multiscreen SDK, Samsung Multiscreen Gaming SDK i Samsung Smart TV SDK.

Photo: Samsung
Photo: Samsung

Novi SDK alati, raspoloživi u beta verziji, pokazuju koliki je fokus kompanije Samsung na opremanje programera softvera alatkama, resursima i podrškom neophodnom za održavanje povezanog iskustva na više ekrana na većem broju Samsungovih uređaja, navodi se u saopštenju kompanije Samsung.

„U svetu danas ima skoro pola milijarde povezanih uređaja, mada je vrlo malo njih međusobno povezano“, primećuje dr Von-Pjo Hong, predsednik i direktor Centra za medijska rešenja u kompaniji Samsung Electronics.

„Samsung stvara jednu od najvećih povezanih platformi za širok spektar uređaja koje ljudi vole i svakodnevno koriste, uključujući smart telefone, tablet računare, TV uređaje i još mnogo toga. Mi krčimo put kreativnim programerima koji žele da učestvuju u toj budućnosti na više ekrana, a SDK pribori koje smo pustili na tržište pružaju im mogućnost da počnu da kreiraju sadržaje za više ekrana, kao i da iskoriste prednosti naše liderske uloge na toliko mnogo ekrana.“

Pročitajte i:  Samsung obećava bolji i precizniji autofokus

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: