BIZIT 2022

Novi Sony-jevi 4K i 3D Full HD projektori

Kompanija Sony proširila je seriju kućnih bioskopa predstavljanjem tri nova projektora, koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama pružaju beskompromisno oštru i realističnu sliku u 4K i Full HD 3D rezoluciji. Uređaji su dostupni u beloj i crnoj boji, tako da se idealno uklapaju u enterijer svačije dnevne sobe

Sony_VPL-HW65ESModel VPL-HW65ES omogućava vam da uživate u omiljenim bioskopskim hitovima u Full HD rezoluciji i prepustite se čarima sedme umetnosti u toplini svog doma. Jedinstvena SXRD tehnologija i druga generacija funkcije Reality Creation donose neverovatan nivo detalja i jasnoću prikaza. Model VPL-HW65ES koristi lampu sa vekom trajanja od 6000 sati, ugrađeni RF 3D predajnik i funkciju za nadogradnju preko USB priključka, kako bi uređaj bio blagovremeno unapređen novim softverskim poboljšanjima. Upravljanje projektorom putem IP mreže omogućava prilagođavanje različitim sistemima kućne automatizacije, što u kombinaciji sa kompaktnim dizajnom i izduvnim otvorom sa prednje strane nudi brojne opcije za instalaciju.

Modeli VPL-VW520ES I VPL-VW320ES koriste unapređene SXRD panele za 4K prikaz, bez veštačke manipulacije pikselima. Zahvaljujući tehnologiji Sony TRILUMINOS omogućena je bogata i precizna reprodukcija boja, dok tehnologija Motionflow slike doprinosi jasnoći i oštrini prikaza za dinamične filmske scene pune akcije. Nova dugotrajna lampa obezbeđuje odličan kontrast i čini jarke nijanse još živopisnijim.

Pročitajte i:  Sony završava kupovinu Bungie-a

Sony_VPL-VW520ESLjubiteljima HDR (High Dynamic Range) sadržaja će se posebno svideti model VPL-VW520ES, prvi projektor za kućne bioskope koji ima HDMI ulaz za ovaj sadržaj sa dinamičkim kontrastom od 300.000:1. HDR sadržaj je izuzetno realističan, sa upečatljivim kontrastom, dubljim nijansama crne i širokim dinamičkim opsegom, a Sony nastavlja da razvija podršku za emitovanje ovog sadržaja za veliki broj uređaja iz svog portfolija.

Korisnici takođe mogu da uživaju u servisima za emitovanje 4K sadržaja uz pomoć opcija za povezivanje u najnovijem HDMI standardu(do 4K 60p YCbCr 4:2:0 / 8bit) i HDCP 2.2. Osim toga, na raspolaganju je i ugrađeni RF 3D predajnik sa snažnim signalom za bežičnu mrežu koji pruža široku pokrivenost i stabilnu 3D sinhronizaciju.

Kako bi prikaz savršeno odgovarao preferencijama korisnika, funkcijom profesionalne kalibracije omogućeno je prilagođavanje nijanse, zasićenosti i osvetljaja svake boje, kao i širine opseha boja na željeni nivo, za crvenu, zelenu i plavu boju.

Novi projektori su već dostupni na našem tržištu, a više informacija o samimim uređajima možete saznati na linku http://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

Pročitajte i:  Sony najavljuje PlayStation Stars, program lojalnosti za igrače

Izvor: Sony

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,