BIZIT 2022

Novi tableti kompanije Lenovo

Kompanija Lenovo je napravila tri nova tableta za potrošače: Android tablete A serije, Lenovo TAB 2 A8 i A10-70, i Windows tablet, Ideapad MIIX 300. Ova tri različita uređaja imala su svoju premijeru na kongresu Mobilni svet 2015, sa idejom da zadovolje želje potrošača za zabavom i prenosivošću, uz univerzalno privlačnu cenu.

TAB 2_A10-70_Dark_blue_Hero_01_low res

Potpuno nova A serija pokazuje da pristupačni tableti mogu da pruže velike mogućnosti za zabavu svojom veoma brzom LTE konekcijom i Dolby Atmos® tehnologijom. Ovi uređaji ne samo da mogu da povežu ljude bilo gde, već i da povećaju uživanje u filmovima, serijama i muzici neverovatne jasnoće, bogatstva, snage i dubine zvuka preko ugrađenih zvučnika. U međuvremenu, Ideapad MIIX 300 od 8 inča nudi korisnicima sistema Windows produktivnost koja može da stane u džep.

TAB 2 A10-70 – Najbolji digitalni drug za velike ljubitelje uređaja

Sada korisnici mogu da imaju sve – tanak i lagan tablet sa velikim ekranom i brojnim ugrađenim funkcijama optimizovanim za multimediju i performanse. S obzirom na to da mnogi koriste svoj tablet za opuštanje uz digitalni sadržaj, obožavaće FHD ekran od 10.1 inča koji čini da se približite akciji u igrici ili gledate filmove u briljantno oštroj rezoluciji.

Pročitajte i:  ASUS Zenbook 17 Fold - Savitljivo je u modi!

Kako bismo upotpunili ovu audio-vizuelnu gozbu, opremili smo tablet Dolby Atmos® ozvučenjem i time napravili prvi Android tablet od 10 inča sa ovim pokretačkim bioskopskim ozvučenjem. Korisnici mogu da pojačaju zvuk do kraja i uživaju u veoma bogatom i snažnom zvuku preko alatke za regulisanje više zvučnika, što je impresivna ponuda za ovako mali tablet

Sa samo 8.9mm debljine i samo 509 grama, novi TAB 2 A10-70 uklapa se gotovo bilo gde kuda ljudi žele da ga ponesu. Sa sistemom Android™ 4.4 i MediaTek® quad core procesorom, ovaj tablet uspeva da prevaziđe performanse svog prethodnika super-brzom LTE konekcijom, dual-band Wi-Fi Interrnetom i zadnjom kamerom od 8 megapiksela. Dolazi u dve privlačne boje: Pearl White (bisernobela) i Midnight Blue (ponoćnoplava). I sa početnom cenom nižom od 200 dolara, kompanija Lenovo iznova definiše odnos između cene i vrednosti.

TAB 2 A8Ključni pratilac za povezanost

Prepoznali smo da jedan tablet ne može da zadovolji sve potrebe i napravili početni TAB 2 A8 od 8 inča. Ovaj HD tablet je za one koji žele da ostanu povezani po ceni prihvatljivoj za novčanik ili one koji obavljaju različite zadatke na jednom uređaju. Sa početnom cenom od samo 129 dolara (modeli sa Wi-Fi Internetom), TAB 2 A8 može da uradi sve najčešće zadatke povezivanja sa lakoćom, od ažuriranja društvenih medija do video četa. Još lakši od TAB 2 A10-70 sa 360 grama i podjednako tanak, TAB 2 A8 traje ceo radni dan bez uključivanja u struju i sadrži ulaz za dual SIM karticu i LTE za podatke. Poput uređaja TAB 2 A10-70, ovaj tablet od 8 inča kombinuje priuštivost sa LTE wireless tehnologijom velike brzine, što je neočekivana osobina za početnički tablet.

Pročitajte i:  Predstavljena četiri nova Nokia uređaja

A8_Black_hero_interface

Dokazujući da dobar zvuk može da se spakuje u malom pakovanju, TAB 2 A8 ispunjava želje obožavalaca medija sa ozvučenjem Dolby Atmos, audio iskustvom koje pokreće, preko slušalica iz kojih zvuk kao da dolazi iz svih pravaca, uključujući i prostor iznad glave, što stavlja korisnike u centar akcije. Ljubitelji fotografije će takođe uživati u korišćenju zadnje kamere ovog tableta od 5 megapiksela koja pravi slike oštre rezolucije. Odgovorili smo na reakcije i zahteve korisnika i dizajnirali TAB 2 A8 kao prvi tablet sa Android 5.0 Lollipop sistemom u svom čistom obliku. Kao njegov stariji brat, TAB 2 A8 takođe ima MediaTek 64-bit Quad Core procesor. Takođe, sadrži do 32 GB skladišta na mikro-SD kartici i dolazi u četiri raznolike zabavne boje: Pearl White (bisernobela), Ebony (ebonovina), Midnight Blue (ponoćnoplava) ili Neon Pink (neonskaružičasta).

Ideapad MIIX 300 – Produktivnost u malom pakovanju

Za one koji više vole korišćenje tableta sa Windows sistemom, Ideapad MIIX 300 nudi odličnu prenosivost u tabletu od 8 inča sa poznatim Windows 8.1 sistemom sa Microsoft Office aplikacijama za produktivnost (uključena pretplata od godinu dana). Ideapad MIIX 300 dokazuje da produktivnost može da dođe u bilo kojoj veličini.

Pročitajte i:  Lenovo pravi naočare koje mogu da pretvore vaš uređaj u džepni projektor

MIIX 300 front_low res (2)

Odličan IPS WUXGA ekran čini ovaj tablet savršenom platformom za rad, kao što je slanje mejlova, video konferencije i prikazivanje digitalnog sadržaja, dok istovremeno povećava uživanje u zabavnim zadacima kao što su gledanje filmova ili video snimaka onlajn. Opremljen Intel® AtomTM procesorom, ima suštinske funkcije koje korisnici očekuju od tableta sposobnog da obavi dobar posao, uključujući 64 GB ugrađeno eMMC skladište, čitač mikro-SD kartice za prenos podataka, Wi-Fi i Bluetooth, dve kamere i dugotrajnu bateriju. Takođe,Iideapad MIIX 300 izgleda odlično sa svojim premazom u Platinum silver boji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,