Top50 Glas publike

Novi trejler za seriju The Last Of Us

Veliki je broj onih koji su se zaljubili u The Last of Us univerzum, a uskoro stiže rimejk originalne igre. Pored toga tu je i TV adaptacija – HBO serija o kojoj se priča već neko vreme. Nedavno smo dobili i duži trejler, pravo blago za nestrpljive.

PCPress.rs Image

Zainteresovani mogu da pogledaju i o čemu se radi – treći trejler otkriva mnogo više, pa nije samo skup kratkih scena i traje više od dva minuta. Tu su i dijalozi, kojih pre nije bilo, a interakcije između junaka su odličan mamac za publiku.

Postapokaliptični svetovi su odavno popularni, pa već imamo serije poput Station Eleven, Sweet Tooth i Y: The Last Man. U univerzumu koji je preplavljen zombijima vladaju nova pravila, te se ljudska biće čuvaju na nove načine, što zahteva drugačije sposobnosti i kompleksnije pokrete. Iza kretanja glavnih junaka u igri The Last of Us stoje kaskaderi koji su proveli sate u pravljenju pokreta koji su kasnije iskorišćeni u igri, što znači da bi i serija mogla da stigne s ozbiljnim vratolomijama i specijalnim efektima.

Pročitajte i:  Teške odluke: HBO otkazao seriju Westworld

Duži trejler je bolja najava za ono što sledi, a i pre je bilo jasno da se Pedro Pascal i Bella Ramsay uklapaju u uloge koje su dobili. Tu su i scene iz prirode, te prizori gradova u raspadanju – sve ono bez čega nema dobre apokalipse.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *