Top50 Glas publike

Novi ultra tanki Huawei MiFi uređaj

Kompanija Huawei predstavila je novi gedžet, Huawei Prime E5878 mobilni WiFi uređaj.

Huawei_Prime

Sa 7,5 milimetara ovo je najtanji uređaj za LTE mobilni internet, koji mogućava brzinu preuzimanja sadržaja i do 150 Mbps i povezivanje do 10 uređaja,

“Huawei Prime karakteriše minimalistički dizajn koji ga svrstava u red must-have modnih dodataka za moderne ljubitelje tehnologije”, rekao je Liang Qinghai, industrijski dizajner u Huawei Consumer Business Group. “Kao lider u povezivanju putem mobilnih uređaja, stvarajući novu generaciju LTE mreža, Huawei je otvorio novo poglavlje u okviru mobilnih mreža sa Huawei Prime uređajem. Huawei Prime je savršen saputnik kako biste ostali povezani i moderni.”

Primenjujući Nano tehnologiju livenja (NMT), koja kombinuje metal sa polimerom koji zajedno čine besprekoran materijal, Huawei Prime je tanak koliko 5 kreditnih kartica naslaganih jedna na drugu. Sa 109.5mm dužine i 58mm širine, Huawei Prime lako staje u džep ili torbu što omogućava da ostanete povezani na internet dok ste u pokretu, što ga čini idealnim za male firme i poslove koji se obavljaju od kuće. Korišćenje NMT prilikom izrade znači jači i uređaj visoko otporan na udarce.

Pročitajte i:  Huawei Watch GT 3 SE: GT 3 po svačijoj meri

Huawei Prime karakteriše ‘press and play’ funkcija i minimalistički 0.96-inčni OLED ekran koji prikazuje koliko je uređaja povezano, koliko je tekstualnih poruka primljeno ili poslato i koliki je protok podataka iskorišćen kako se ne bi prekoračila dozvoljena količina. Micro-USB slot nalazi se u donjem desnom uglu koji može biti korišćen za povezivanje sa kompjuterom kao modem ili kao uređaj za skladištenje podataka koji su suviše veliki za smartfon.

Uz Huawei Prime možete biti online i do 8 sati u LTE režimu ili 380 sati u režimu mirovanja podržanih baterijom od 1900 mAh. Ono što je dodatna pogodnost, sve ove funkcije mogu biti daljinski kontrolisane uz pomoć smart telefona koristeći ‘Huawei Mobile WiFi’ aplikaciju dostupnu za preuzimanje putem glavnih online prodavnica za aplikacije.

Huawei Prime je dostupan u beloj i crnoj boji, a od sredine septembra može se naći na tržištu Evrope, Srednjem Istoku i drugim zemljama. Specijalne verzije bronzani, peach pink ili tirkizno zeleni sa tufnama ili efektima dijamanata takođe će biti dostupne na navedenim tržištima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,