Zebra

Novi uređaji HP TippingPoint NX serije

HP je proširio ponudu HP TippingPoint NX sistema za sprečavanje upada novim uređajima koji ubrzavaju detekciju, identifikaciju i otklanjanje bezbednosnih pretnji.

DSC00005Uobičajeni pristupi mrežnoj bezbednosti nisu efikasni u otklanjanju rizika i blokiranju napada. Organizacije traže kompletno bezbednosno rešenje koje obuhvata i data centar i male udaljene kancelarije, uz održavanje optimalnih performansi mreže.

Novi uređaji HP S7500NX, HP S6200NX i HP S2600NX NGIPS zaokružuju NX seriju i omogućavaju protok podataka brzinama do 20 Gbps, 10 Gbps i 3 Gbps.

“Eksplozivan rast cloud i mobilnih aplikacija stavio je pritisak na IT odeljenja da kreiraju brze mreže koje će istovremeno biti i vrlo bezbedne”, rekao je Rob Greer, potpredsednik i generalni direktor, Enterprise Security Products, TippingPoint, HP.

“HP TippingPoint nastavlja da donosi inovativna rešenja za bezbednost mreže koja zaustavljaju nove pretnje bez dodavanja kompleksnosti, troškova, niti potrošnje resursa u data centru.”

Uređaji HP S7500NX NGIPS, HP S6200NX NGIPS i S2600NX NGIPS će biti uskoro dostupni na tržištima širom sveta, kažu iz HP-a, a dodatne informacije možete pronaći na www.hp.com/go/tippingpoint.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kingston prodaje HyperX HP-u za 425 miliona dolara
SBB

Tagovi: ,