BIZIT 2022

Novo iz Kaspersky Lab-a: Kaspersky Endpoint Security 8

Kaspersky-Flag11 Kompanija Kaspersky Lab predstavlja nova softverska rešenja Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows i Kaspersky Security Center. Programi za zaštitu računara i sveobuhvatno upravljanje zaštitom, napravljeni su tako da kompanijama omoguće da preduprede pretnje pomoću inteligentnih rešenja koja su razvili vodeći Kaspersky Lab stručnjaci za zaštitu.

„Naše novo izdanje predstavlja sveobuhvatnu platformu za zaštitu koja se sastoji od čvrsto integrisanih bezbednosnih modula. Spojili smo zaštitu u realnom vremenu baziranu na računarskom oblaku sa inteligentnom proaktivnom zaštitom računara, a napravili smo i zaštitni centar koji će kompanijama svih veličina omogućiti da se zaštite od novih IT pretnji, uključujući ciljane napade, i da na taj način povećaju svoju produktivnost“, rekao je Petr Merkulov, direktor za proizvode u kompaniji Kaspersky Lab.

Dubinska zaštita od zlonamernog softvera, zasnovana na dugogodišnem iskusustvu i globalnom prisustvu kompanije Kaspersky Lab, proširena je brojnim bezbednosnim IT funkcijama među kojima su kontrola aplikacija, filtriranje veb sadržaja, i kontrola uređaja. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows integrisan je sa sistemom izveštavanja koji u realnom vremenu šalje informacije o novim i nepoznatim pretnjama, i ažurira spiskove pouzdanih aplikacija.

Pročitajte i:  DuckDuckGo nudi sigurniji mejl servis

Efikasnost rešenja Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows dokazana je i na prvom nezavisnom testu koji je sproveo nemački istraživački centar AV-Test.org. Testirano je sedam rešenja za zaštitu kompanija, a Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows je osvojio najviše poena. Konkretno, rešenje kompanije Kaspersky Lab uspešno je detektovalo 100 odsto uzoraka zlonamernog softvera, blokiralo je sve zero-day zlonamerne napade, i ostvarilo najbolji rezultat u detekciji i uklanjaju aktivnih pretnji na inficiranom računaru. Detaljni rezultati rešenja Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows na nezavisnom testiranju mogu se naći na adresi AV-Test.org.

Za upravljanje softverom Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows koristi se Kaspersky Security Center, naslednjik rešenja Kaspersky Administration Kit. Novo rešenje za upravljanje donosi niz novih funkcionalnosti za sveobuhvatnu kontrolu, podržava fizička i virtuelna okruženja, a može se prilagoditi potrebama preduzeća svih veličina.

Izvor: http://www.singi.rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,