BIZIT 2022

Novo iz Vip-a: 1000 besplatnih minuta i besplatan pristup Fejsbuku

Vodafon 555 Vip od danas svojim novim postpejd korisnicima nudi dodatne pogodnosti u okviru Smart tarifa, koje su zasnovane na njihovim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji. Počevši od tarife Smart 120, u okviru mesečne pretplate svaki korisnik dobija dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže. Sve Smart tarife uključuju i besplatan pristup Fejsbuku putem mobilnog telefona do kraja godine.

Na primer, u okviru tarife Smart 120, za samo 490 dinara mesečno, korisnicima je na raspolaganju 120 „smartova“ za razgovore, poruke ili megabajte, dodatnih 1.000 besplatnih minuta u okviru mreže kao i besplatan pristup Fejsbuku.

Vip korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima i putem atraktivno dizajniranog Vodafone Blue 555 mobilnog telefona sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku, QWERTY tastaturom za lako kucanje i kamerom od 2 mega piksela, uz naknadu za aktivaciju po ceni već od 1 dinar. Ovaj uređaj je u potpunosti integrisan sa Fejsbukom, pa pritiskom na jedan taster korisnici u svakom trenutku mogu postavljati statuse, komentare ili slike.

Nova promocija važi od 22. avgusta u svim Vip centrima širom Srbije. Više informacija na www.vipmobile.rs i 060/1234.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Meta planira da smanji troškove za 10% ili više narednih meseci
SBB

Tagovi: , , , ,