Top50 Glas publike

Novo rukovodstvo u kompaniji Schneider Electric za područje Jugoistočne Evrope

Kompanija Schneider Electric saopštila je da je došlo do promena u menadžmentu za područje Jugoistočne Evrope u poslovnom segmentu Secure Power. Novi direktor prodaje od 1. septembra je Jernej Urbas. Na toj poziciji biće zadužen za kreiranje i implementaciju strategija, ciljeva i procesa odeljenja, u skladu sa poslovnom strategijom kompanije. Takođe će biti uključen u razvoj partnerske mreže, sarađivaće sa distributerima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, kako bi osigurao kvalitetno upravljanje prodajom i njen rast.

PCPress.rs Image
Jernej Urbas

Jernej Urbas ima skoro 10 godina iskustva u prodaji i marketingu i dobro poznaje regionalna IT i ET tržišta, a kompaniji Schneider Electric pridružio se 2008. godine.

PCPress.rs Image
Hajrudin Džananović

Na poziciju direktora za razvoj poslovanja u Jugoistočnoj Europi (SEE Business Development Manager) za poslovni segment Data Center Business imenovan je Hajrudin Džananović. Na novoj poziciji nastaviće da razvija ovaj važan poslovni segment, šireći poslovanje i van područja Secure Powera i pokrivajući čitavu Jugoistočnu Europu.

Njegove odgovornosti uključivaće i saradnju s drugim poslovnim jedinicama, a biće zadužen i za prepoznavanje novih područja rasta, kao i za efikasno koordinisanje rada (distributivnih) kanala. Hajrudin Džananović diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Ljubljani, ima 16 godina iskustva u IT managementu, a u kompaniji Schneider Electric proveo je poslednjih 12 godina.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Schneider Electric poziva na veće napore u ubrzavanju energetske tranzicije i rešavanju energetske krize
SBB

Tagovi: , ,