Top50 Glas publike

NPS prvi član Microsoft Dynamics President Club-a iz Srbije

Untitled-1 Kompanija NPS iz Beograda prva je srpska firma koja je uspela da postane član elitnog Microsoft Dynamics President kluba. Ova vest objavljena je na Microsoft Svetskoj partnerskoj konferenciji održanoj u Los Anđelesu. Mogućnost da postane član ovog kluba ima samo 5% Microsoft-ovih partnera u celom svetu, a kriterijumi za sticanje članstva izuzetno su rigorozni i podrazumevaju ostvarivanje izuzetnih rezultata u prodaji (25% porasta u odnosu na prethodnu godinu), kao i značajno povećanje broja novih klijenata.

NPS, sa više od 8 godina rada i iskustava u području poslovnog savetovanja i uvođenja poslovnih rešenja, izrasla je u preduzeće sa preko 30 zaposlenih. Tokom ovog perioda, NPS Beograd uradila je više od 100 projekata. U svom radu, ova firma koristi najsavremeniju metodologiju za uvođenje poslovnih rešenja (Microsoft Sure Step) koju dodatno nadograđuje sopstvenim iskustvima vezanim za poslovno-informacione sisteme i vođenje projekata. U svim rešenjima potpuno je integrisana Microsoft Dynamics programska oprema.

Regionalna grupa NPS, koju čine predstavništva u regionu bivše SFRJ, već nekoliko godina je član elitnog kluba Microsoft partnera, ali je, zahvaljujući izuzetnim rezultatima, NPS Beograd ove godine tu titulu osvojio samostalno.

Pročitajte i:  Gejming industrija i kriza za praznike

Spisak dobitnika nagrada Microsoft Dynamics President Club-a za 2011. godinu se nalazi na sledećem linku. http://www.microsoft.com/presspass/events/wpc/docs/DynamicsPresidentsClub.docx.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,