Vertiv - Scale With Confidence

Nvidia najavila iznenađenja za 31. avgust

Ovo leto postalo je izuzetno uzbudljivo. Gotova svaka kompanija koja ima dodirne tačke sa informacionim tehnologijama objavljuje nove usluge, proizvode, uprkos globalnoj epidemiji. Već je postalo očigledno da će IT izdržati sve nalete pandemije i ekonomsku krizu, i da će pojedini sektori čak i napredovati. Nvidia, poznati proizvođač grafičkih kartica, odlučila je da nas iznenadi krajem avgusta.

nvidia najavila iznenađenja

UltimateCountdown za sve fanove

Posle Steama i njihove letnje rasprodaje, očekivanja nove generacije konzola iz Sonija i Microsofta, ali i rekordne prodaje Nintendo Switch konzola, očekuju nas izgleda još neka iznenađenja. Nvidia je objavila na svom Twitter nalogu uz hešteg CountDown i kratki video. Ipak, slika banera na profilu nudi više informacija, uz “21 dan. 21 godina.”

Ovo odbrojavanje će se završiti 31. avgusta, što će biti tačno 21. godišnjica prve GeForce grafičke kartice. Dakle, jasno je da bi ovo moglo biti vreme za proslavu godišnjice. Međutim, po kuloarima kruže priče da će Nvidia objaviti svoje nove grafičke kartice GeForce 3000, tako da nam ostaje da pažljivo ispratimo šta će se dešavati. Nvidia uvek donosi važne promene za IT i gejming industriju.

Pročitajte i:  NVIDIA RTX 3080: Veliki korak za 4K gejming

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.