BIZIT 2022

Nvidia objavljuje Windows 11 drajvere sa DLSS podrškom za više od 28 igara

Nvidia objavljuje novi program koji dodaje DLSS (Deep Learning Super Sampling) podršku za 28 igara, a sada je sertifikovan i za Windows 10 i Windows 11. DLSS poboljšava igre sa nižom rezolucijom kako bi obezbedio veću brzinu kadrova i bolji kvalitet slike.

Nvidia objavljuje Windows 11 drajvere sa DLSS podrškom za više od 28 igara

DLSS podrška nudi znatno bolje performanse

Većina novih DLSS dodataka dolazi zahvaljujući dodatku Unreal Engine 4 DLSS koji programerima olakšava integraciju DLSS-a u svoje igre. Alan Wake Remastered će se isporučiti sa podrškom za DLSS sledećeg meseca, a Nvidia obećava performansu od 4K. Industria, koja izlazi 30. septembra, uključiće i DLSS dodatak, zajedno sa podrškom za novi Nvidia DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing) AI-based anti-aliasing mode na Elder Scrolls Online test serverima.

Nvidia je naglasila da je DLAA dizajnirana za korisnike koji imaju slobodnog prostora za GPU i žele znatno bolji kvalitet slike. prema. DLAA radi slično DLSS-u, ali umesto poboljšanja performansi, nudi kvalitetniju rezoluciju. Novi program uključuje podršku za Windows 11, sa optimizacijama za Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World, i World War Z: Aftermath.

Pročitajte i:  NVIDIA radi na razvoju realističnijih avatara

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: