TrendMicro

Objavljene EISA nagrade

eisa-logo Evropska asocijacija za zvuk i sliku EISA je objavila listu najboljih proizvoda za sezonu 2010-2011 u segmentima audio, video, foto, auto opreme i mobilnih uređaja. Asocijaciju čini pedeset vodećih magazina iz 19 evropskih zemalja, među kojima je i jedan predstavnik iz Srbije – magazin Hi-Files. Najveći broj nagrada su osvojili svetski poznati proizvođači potrošačke elektronike poput kompanija: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Pioneer i mnogih drugih. 
Sony je dobio nagrade za najbolji 3D LCD televizor, high-end video kameru, mikro fotoaparat i kompaktni fotoaparat.
Samsung je osvojio nagrade za 3D rešenje koje podrazumeva 3D televizor i prateći sistem za kućni bioskop, zatim nagradu za najbolji Blu-ray plejer, napredni kompaktni fotoaparat, kao i dve nagrade u kategoriji mobilnih telefona – smartphone i social media telefon.
LG je pobedio u kategorijama za LCD televizor sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, ali i u kategoriji najboljeg kompaktnog sistema za kućni bioskop.
Po oceni članova EISA najbolja 3D plazma je Panasonic, dok je ova kompanija pobedila i u kategorijama za najbolju video kameru i dve kategorije za fotoaparate.
Philips je zabeležio pobedu za najbolji LCD televizor, ali i u dve audio kategorije – mini linija i sistem kućnog bioskopa.

Pročitajte i:  Gejming industrija i kriza za praznike

Posebno su interesantne takozvane zelene nagrade koje se dodeljuju ekološki najprihvatljivijim proizvodima. Zeleni TV je iz Philipsa, a zeleni mobilni telefon iz kompanije LG. Listu svih nagrađenih uređaja možete pogledati na sajtu www.eisa.eu ili u septembarskom broju magazina Hi-Files. Svečana dodela EISA nagrada biće održana trećeg septembra u Berlinu, u toku najvećeg evropskog sajma potrošačke elektronike IFA.

Izvor: Hi-Files

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,