Top50 Glas publike

Oblak Host: Doživite sasvim novo iskustvo hosting‑a

Kvalitetan hosting, iako se često stavlja u drugi plan, jedna je od ključnih komponenata svakog uspešnog sajta koji ima dobru posećenost. Stoga je izbor hosting‑a koji će odgovarati potrebama vašeg sajta, tj. firme, ključan za napredak biznisa i poboljšanje prodaje, odnosno vaše vidljivosti na Internetu. Zbog toga je važno odabrati pouzdanu hosting firmu sa iskustvom i rezultatima koji garantuju kvalitet.

PCPress.rs Image

Mi smo Oblak Host. Iza nas stoji osam godina iskustva u hosting‑u, preko deset godina iskustva u WordPress programiranju i od svog osnivanja razvijamo sasvim novo iskustvo hosting‑a. Sinergijom znanja iz ove dve oblasti kreirali smo najbrži WP hosting u Evropi, gde su sajtovi brži 1,5 do četiri puta u odnosu na sajtove koji se hostuju kod drugih provajdera.

Pored klasične hosting usluge, naš tim nudi i uslugu managed hosting‑a za klijente koji žele VIP tretman, kao i usluge optimizacije performansi njihovih Web sajtova. Ovakav vid tehničke i on‑sajt optimizacije je usluga koja je specifična za naš hosting i omogućava vašem sajtu komparativnu prednost na Google‑u u odnosu na konkurenciju.

Pročitajte i:  RNIDS: Savremeni bezbednosni rizici

Ukoliko su vaše potrebe nešto kompleksnije, kod nas ćete naći pouzdanog partnera koji nudi i VPS (Virtual Private Server), privatne cloud sisteme, kao i namenski hosting za velike aplikacije. A kako bi vaš sajt funkcionisao sigurno i brzo, bez prekida, radi se redovan backup sajta na čak četiri offsite lokacije.

Ceo svet danas seli svoje poslovanje u oblake, vreme je da se i vi pridružite!

Korisna adresa: oblak.host

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,