Od danas zakazivanje B2B sastanaka na Bizitu

U okviru predstojećeg 58. Međunarodnog sajma tehnike (12 -16. maj), ove godine po prvi put biti organizovan i Specijalizovani sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja – BizIT, u organizaciji Beogradskog sajma i PC Press-a, uz podršku Privredne komore Srbije.

bizitOvim povodom, Sajam tehnike će po prvi put zvanično okupiti predstavnike i stručnjake ICT industrije koji će imati priliku da predstave svoja znanja, rešenja i usluge kroz dve paralelne forme promocije: izložba i konferencija.

Beogradski sajam i PC Press će posebnu pažnju posvetiti tome da u publici obezbede prisustvo menadžera i donosioca odluka u firmama korisnicima ICT usluga.

Za sve čitaoce PC Press-a obezbeđena je povlašćena cena ulaznica. Sajamski broj časopisa PC Press (maj, #210) biće odštampan u proširenom tiražu i deliće se besplatno posetiocima Sajma. Privredna komora Srbije će kroz svoje kanale komunikacije uputiti poziv za prisustvo konferencijskom delu sajma na čak 27.000 adresa privrednika, članova PKS-a.

Preko poslovnog portala Sajma tehnike omogućena je unapređena B2B komunikacija registrovanih izlagača i posetilaca oba sajma (BizIT i Sajma tehnike)

Pročitajte i:  BIZIT 2024: Sve kockice na broju

Izlagači i poslovni posetioci sajma mogu se registrovati na portalu Sajma, nakon čega dobijaju mogućnost besplatnog automatizovanog zakazivanje poslovnih B2B sastanka sa potencijalnim poslovnim partnerima čiji se profili, kao i njihov, nalaze na portalu.

Više informacija o zakazivanju sastanaka i video uputstvo možete pronaći ovde.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: