Top50 Glas publike

Od sada i štedni nalozi u Telenor Banci

Telenor banka danas je najavila novitet u svojoj ponudi. Povodom predstojećeg Svetskog dana štednje, Telenor banka od sada nudi i mogućnost otvaranja štednog računa svojim korisnicima,  kako je rečeno iz ove kompanije, radi se samo o jednom od noviteta koje Banka planira da uvede.

Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke
Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke

 

Ceo proces prijave i otvaranja štednog računa u Telenor banci korisnik samostalno obavlja putem interneta, bez odlaska u Telenor prodavnice. Moguće je otvaranje više od jednog štednog računa. Korisnik može da štedi u dinarima po kamatnoj stopi od sedam odsto na godišnjem nivou, sa mesečnim pripisom obračunate kamate.

„Telenor banka je u skladu sa preporukom Narodne banke Srbije podržala štednju u domaćoj valuti. Korisnici će imati mogućnost većeg prinosa od kamate na štednju po viđenju u dinarima u odnosu na tržišni prosek ponude štednje.

 Omogućen je dnevni obračun kamate na deponirana sredstva i pripis na kraju svakog meseca ili u trenutku prekida štednje, pri čemu se novac prebacuje na viševalutni tekući račun”, istakao je Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke.

Novinari i Telenor banka 2

Pre ugovaranja štednog računa, korisnik u aplikaciji ima kalkulator u koji može uneti iznos koji želi da deponuje i tako steći uvid u obračun kamate koji ostvaruje na ta sredstva. Korisnik može kroz redovne mesečne uplate svakog meseca da prenese odabrani iznos sa tekućeg na štedni račun, kao i da u svakom trenutku ima uvid u stanje na računu i sam upravlja svojim sredstvima.

Tokom perioda dok štedi u Telenor banci, korisniku su sredstva svakog trenutka na raspolaganju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,