Top50 Glas publike

Odgovor Maska na tužbu Twittera

Advokati Twittera tvrde da sudska pravila zahtevaju da protekne pet radnih dana pre nego što se objavi verzija Muskovog podneska.

PCPress.rs Image

Odgovor Elona Maska na tužbu Twittera zbog njegovog pokušaja da odustane od ugovora vrednog 44 milijarde dolara biće objavljen najkasnije do petka uveče, kako je presudio sudija u sredu. Advokati Maska su želeli da podnesu javnu verziju svog odgovora i protivtužbe u sredu. Međutim, advokati Twittera su tražili da je vreme da najpre pregledaju podnesak kako bi mogli da daju eventualne odgovore pre nego što se izađe pred javnost.

Sud se složio sa stavom advokata Twittera zbog čega javnost ne može da bude obaveštena odmah o sadržaju odgovora i tužbe koju je podneo Mask.

Na ovu odluku suda advokati Maska su reagovali saopštenjem u kojem jasno iskazuju da u njihovoj dokumentaciji nema informacija koje su skatljive ili koje bi trebale da budu skrivene od javnosti. Sa druge strane, smatraju da se Twitteru ne sme dozvoliti da potkopava priču o transparentnosti i da će nastaviti da se bore da upoznaju javnost sa relevantnim informacijama.

Pročitajte i:  Elon Musk zabranio rad od kuće u kompaniji Twitter

Izvor: Indianexpress

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,